Magic Bag 12-24m Swaddle 24 Ficelle

€54,90
1 Op voorraad
De slaapzak van bamboe en katoenen mousseline is zacht en extra licht en is geschikt voor een kamertemperatuur tussen 22 en 27°C. De ingenieuze en praktische Magic Bag staat garant voor comfort en veiligheid. Geschikt voor kinderen van 75 tot 100 cm.
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

De slaapzak is bestudeerd en ontworpen om maximaal comfort te garanderen en is essentieel voor het welzijn van de baby voor dutjes en rustige nachten.
De functies zijn ingenieus, praktisch en aangepast aan de behoeften en veiligheid van de baby, zowel thuis als met de kinderwagen of de auto.
168 SIZE MB_1.jpg

1. ELASTISCHE TAILLE
De taille met elastiek zorgt voor ondersteuning en ideaal comfort.

2. VEILIGE TRANSPORT
Dankzij het moduleerbare ritsysteem kan de onderkant snel aangepast worden, nl. de benen wel of niet uit elkaar. Deze eigenschap is essentieel om de gordels door te laten en het gordelsysteem van de autostoel correct te sluiten, zo dicht mogelijk tegen het lichaam van de baby.
De gescheiden beentjes maken het mogelijk om de baby in de draagzak, het wipstoeltje en de kinderstoel te laten zitten of zijn eerste stapjes te zetten.

3. HAPPY FEET
Dankzij de voetopening met opvouwbaar lipje kan de baby zijn eerste stapjes zetten of zijn kleine voetjes warm houden.

5. COMPATIBILITEIT
De Magic Bag is geschikt voor alle modellen van autostoelen, reiswiegen en kinderwagens met een 3- en 5-punten gordelbevestigingssysteem.
Je baby zit goed en stevig vast tijdens het reizen met de kinderwagen of de auto.

KWALITEIT

De mousseline van katoen en bamboe is een harmonieuze mix en biedt een zachte textuur, een opmerkelijk ademend vermogen en een aangenaam gevoel tegen de huid. De superieure kwaliteit van het garen verbetert de stabiliteit en ondersteuning, waardoor het zich flexibel aanpast aan elke beweging van het lichaam. Bovendien voegt het brede kleurengamma een unieke en modieuze touch toe aan het assortiment.
Was na was behoudt de jersey al zijn zachtheid en kleur.

70% bamboe 30% katoen

Wassen op 30°C, niet bleken, niet geschikt voor wasdroger, niet strijken, niet stomen

De TOG is de warmte-index van het product en wordt bepaald op basis van de omgevingstemperatuur. De TOG 0.5 is ideaal voor een temperatuur tussen 22 en 27°C.