Jouw geboortelijst bij Petit Bibi?

Geboortelijsten worden enkel aangemaakt in onze winkel

Petit Bibi

Koningin Astridlaan 105

8200 Brugge Sint-Michiels.

 

Wanneer je bij ons een geboortelijstje aanmaakt zijn volgende zaken belangrijk :
 
- er is geen minimumbedrag voor het aanleggen van de lijst
- artikelen boven de 60 euro dienen bij afsluiting van de lijst te worden aangekocht. Alle artikelen onder die prijs zijn vrijblijvend.
- seizoensgebonden kledij en speciaal voor u bestelde artikelen (bv. gepersonaliseerde zaken) zijn eveneens verplicht af te nemen.
- bij afsluiten van de lijst (3 maand na de geboorte van de baby) krijgt u van ons een waardebon ter waarde van :
     
     * 10 % op het totaal van de verkochte goederen
     * een VIP-Card die u recht geeft op 20 % korting op kledij (geen accessoires) voor de duur van 1 jaar.

Hoe gaan wij te werk :

- u maakt bij ons een afspraak om uw geboortelijstje aan te leggen. Hou er rekening mee dat dit enkele uren kan in beslag nemen (afhankelijk van hetgeen u wenst uiteraard)
- na het kiezen van de artikelen, wordt er door ons al online een bestand aangemaakt waarop alle artikelen worden weergegeven. U kunt dit dan nog eens overlopen en beslissen of er nog wijzigingen moeten aangebracht worden. Dit wordt per mail aan u toegestuurd. U krijgt ook al uw eigen inlogcode toegestuurd.
- wij vragen om dan als antwoord op die mail met lijst een bevestiging naar ons te sturen met de eventuele veranderingen.
- van zodra de bevestiging is gegeven wordt de lijst online gefinaliseerd op het voornoemde platform van geboortelijst.be. Ook pas na de bevestiging gaan wij over tot bestelling van artikelen die niet in de winkel voorradig zijn.
- van zodra de lijst bevestigd is, kunnen de verplicht af te nemen artikelen niet meer worden verwijderd. Bij wijzigingen aan de andere artikelen kunt u ons daarvan inlichten om de lijst nog aan te passen.

Indien nog vragen, neem gerust eens contact op.

U kunt ons bereiken op het nummer 050/738088. Via mail kan ook op [email protected] 

Bedankt voor de interesse.