Chris Carry

€26,99
2 Op voorraad
Licht & Geluid met aan/uit schakelaar - Beweegbare trekhaak voor het aankoppelen van een voertuig - Stabiliteit en levensduur - Aandacht voor detail
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Chris en Carry zijn er als Oldy kapot gaat of als een ander Toddy-team kapot gaat. Het knalgele sleepteam is al van verre te zien. De twee zijn goed uitgerust en werken onvermoeibaar om hun vrienden overal op te halen. Chris en Carry komen aangesneld met luide claxons en knipperende gele lichten. Ter plaatse beveiligt Chris eerst de gevarenzone met zijn super opvallende gevarendriehoek. Hij vraagt ​​wat er is gebeurd en inspecteert het voertuig nauwkeurig. Als Chris de schade ter plekke niet kan herstellen, klapt hij de geweldige trekhaak van Carry neer en bevestigt de kapotte auto veilig aan de achterkant. Pak nu snel uw gevarendriehoek en plaats hem terug. We gaan naar de volgende werkplaats om de auto weer fit te krijgen. 

  • Veelzijdig, hoogwaardig speelgoed voor kinderen van 1 - 5 jaar met een frictiemotor (vliegwielmotor) ter bevordering van de fijne motoriek, het uithoudingsvermogen, het geduld en vooral het plezier.
  • Het Carry-voertuig kan door draaien in drie delen worden gedemonteerd en kan op creatieve wijze worden gecombineerd met andere grove voertuigen. Verschillende oppervlakken op het voertuig stimuleren de tastzin. 
  • Chris is beweegbaar: het personage kan zitten en staan ​​en zijn armen en hoofd bewegen.
  • Chris en Carry zijn compatibel met bouwstenen van andere fabrikanten. 
  • Licht & Geluid met aan/uit schakelaar
  • siku “Click&Play”-systeem: Motorische vaardigheden worden bevorderd door het twist-and-plug-systeem van de voertuigonderdelen. 
  • Robuuste afwerking in hoogwaardige siku-kwaliteit