Janod Box - 36 maanden

€49,99
2 Op voorraad
De speelgoeddoos om redeneervaardigheden te ontwikkelen ◦ Bevat 4 educatieve spellen, geschikt vanaf 36 maanden ◦ Gemaakt in samenwerking met een psychomotorische therapeut
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Een doos met speelgoed ontworpen voor baby's vanaf 36 maanden: hier is de Janod Box! Deze kinderdoos is speciaal ontworpen om het denken aan te moedigen en bevat 4 educatieve houten spelletjes.

  • Ten eerste een telraam dat de ideale ondersteuning zal zijn voor uw kind om constructies te leren reproduceren en het concept van grootte te begrijpen, dankzij de 6 meegeleverde dubbelzijdige modelkaarten. In de vorm van 3 bomen, elk bestaande uit 4 stukken, is het een educatief spel dat observatie en logica vereist.
  • Je hebt ook een houten evenwichtsspel "Super Beaver" : onze schattige houten bever heeft hulp nodig om alle materialen naar de dam te dragen! Dit houten behendigheidsspel bestaat uit 26 stukken en kan op 2 manieren worden gespeeld: alleen of met anderen, of door het gekleurde stuk te stapelen dat wordt aangegeven door de meegeleverde dobbelsteen. Het gaat over nadenken en je motorische vaardigheden gebruiken om te voorkomen dat je alles morst!
  • In deze speeldoos zit ook een muzikaal speeltje met als thema de vijver: een mooi klokkenspel, vergezeld van een houten stokje, in de vorm van een riet. Elk element van dit geluidsspeelgoed toont een gekleurde stip om het leren over kleuren of logische reeksen te stimuleren.
  • Ten slotte kunt u uw kind een houten puzzel aanbieden met als thema emoties: met de afbeelding van onze bevervriend nodigt deze uw kind uit om zijn woordenschat te verrijken en emoties beter te identificeren. Er zijn 4 emoties vertegenwoordigd (vreugde, verdriet, angst en woede) en hebben een duidelijk gekleurde achtergrond om je kleintje te begeleiden.

Als je baby 3 jaar oud is, groeit hij en ontwikkelt hij geleidelijk zijn cognitieve en sociale vaardigheden. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons te laten begeleiden door een psychomotorische therapeut om u een doos met educatieve spelletjes aan te bieden in overeenstemming met het ontwikkelingstempo van uw peuter. Je biedt hem dan gegarandeerd duurzaam houten speelgoed aan, dat zijn zicht, gehoor, woordenschat, fijne motoriek en logische vaardigheden stimuleert: groot leren worden! In uw Janod Box vindt u een verklarend boekje dat u begeleidt bij het gebruik van de educatieve spellen. Dit speelpakket maakt deel uit van onze collectie van 4 dozen per leeftijd, die kinderen ondersteunen bij hun eerste leerproces van 12 tot 36 maanden, dankzij kwaliteitsspeelgoed, aangepast aan de vaardigheden die ze ontwikkelen. FSC™-gecertificeerd houten en kartonnen speelgoed.