GRE Tote Up Backpack - Anthracite

€109,95
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Een tijdloze klassieker voor werkende ouders: de Tote Up Bag uit de Green Label collectie van LÄSSIG is met zijn chique design en doordachte opbergruimte een stijlvolle metgezel voor ouders in hun dagelijks leven.

De rugzak overtuigt door zijn elegante look en overzichtelijke opbergruimte dankzij de grote opening en de transparante binnenvoering. De stijve vorm geeft de tas een betere houvast en een goede stabiliteit, zowel leeg als vol. Met korte en lange bandjes altijd binnen handbereik en op verschillende manieren te dragen.

De Tote Up Bag is voorzien van praktische accessoires voor het verschonen, zoals een aankleedkussen, een kinderwagenbevestiging en een apart vak voor natte was. In het hoofdvak is ruimte voor een laptop tot 15 inch, in het zijvak is ruimte voor een laptop tot 14 inch. Extra opbergvakken aan de binnen- en buitenkant maken deze tas tot een handige metgezel als de baby moet worden verschoond, en zelfs als hij ouder is.

De buitenkant van deze modieuze luiertas is gemaakt van 65% katoen (gerecycled) en voorzien van een waterdichte coating, waardoor de tas bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het binnenmateriaal is gemaakt van 100% polyester.

De Tote Up Bag verleidt met zijn aangename touch, trendy kleuren en vele details. LIVE CONSCIOUSLY inschrijven vertegenwoordigt een verbintenis die LÄSSIG echt ter harte neemt. Tijdens de productie denkt LÄSSIG niet alleen aan functionaliteit en design, maar besteedt bijzondere aandacht aan eerlijke en hulpbronnenbesparende productie.