Expert - Blush

€89,90
1 Op voorraad
Autofocus, automatische witbalans, automatische ISO-balans, automatische kleurcorrectie, automatische helderheidscorrectie, gezichtsdetectie, veel verschillende menutalen
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

De Hoppstar Expert is de ideale kindercamera met alle functies die je nodig hebt in het dagelijks leven.

Met een extra selfiecamera aan de achterkant, 16 GB opslagruimte voor maximaal 8.000 foto's en een videocamerafunctie.

Ook uitgerust met een eenvoudig te gebruiken menu en verwisselbare siliconen hoezen die beschermen tegen breuk.

Ook beschikt de Expert over populaire features zoals fotolijsten, fotofilters en gezichtsherkenning. Het biedt kinderen nog meer mogelijkheden om hun creativiteit te ervaren.

Gecertificeerde kwaliteit: CE, EN71, RoHS, CCC, MA.

Maak de digitale camera uitsluitend schoon met een licht vochtige doek. Laat de digitale camera nooit in direct zonlicht of in de buurt van een warmtebron liggen. Houd de digitale camera uit de buurt van vocht en zorg ervoor dat er geen water op komt. De digitale camera kan niet in of onder water worden gebruikt! Zorg er indien mogelijk voor dat u de digitale camera niet op harde oppervlakken laat vallen. De Hoppstar-camera's mogen alleen worden gebruikt onder toezicht van volwassenen. Gelieve geen foto- of videobestanden gemaakt met andere camera's over te zetten naar de Hoppstar kindercamera. Controleer het educatief speelgoed regelmatig op eventuele beschadigingen. Open het product nooit zelf. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel.