Crossover Sleeping & Nursing Bra - black

€22,99
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Onze slaap- en voedingsbh met crossover is speciaal ontworpen voor je kraamperiode en de nachtvoedingen. De achterzijde is uit één stuk gemaakt en haakjes en sluitingen ontbreken zodat deze bh goed te dragen is in bed en je niet zal irriteren. De cups schuif je eenvoudig opzij als je gaat voeden. De bh is superzacht en gemaakt van biokatoen. Afgewerkt met een zachte kanten randje.

De Carriwell Crossover Slaap- en Voedingsbh - Zwart, is de ideale bh voor de kraamtijd en nacht in de borstvoedingsperiode. Door het Crossover ontwerp kunnen de cups eenvoudig opzij worden geschoven waardoor de baby eenvoudig kan drinken.

De Crossover bh is zeer geschikt om te dragen in bed want er zijn geen haakjes of sluitingen die kunnen irriteren en dat kan je nachtrust ten goede komen.

Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk met de nachtvoedingen. De Crossover Slaapbh van Carriwell kan hierbij helpen. doordat je eenvoudig in diverse houdingen kunt voeden zonder dat de bh in de weg zit. De Voedingsbh Crossover is gemaakt van biologisch katoen.

Dit voelt aangenaam. Het model is afgewerkt met superzacht kant. De bh is ook heel fijn om te gebruiken in je kraamtijd. Het is een eenvoudig en comfortabel ontwerp.

En comfort is natuurlijk waar het om draait. Niets weerhoud je ervan om de bh overdag te dragen. Al zou het zo kunnen zijn dat met een wat zwaardere borst, je de steun wat minder vindt.

In lijn met onze toewijding aan duurzaamheid is de Carriwell Slaap- en Voedingsbh gemaakt van volledig gecertificeerd biologisch katoen. Kies voor natuurlijk en milieuvriendelijk, in de wetenschap dat je een gezonder milieu steunt voor jou en je baby.

Ervaar de eenvoud en het comfort van de Carriwell Crossover Slaap- en Voedingsbh. Geniet van het gemak van het cross-over ontwerp, perfect om gemakkelijk borstvoeding te geven en zeer geschikt voor de eerste dagen na de bevalling in je kraamtijd. Ervaar de zachte stof. Geniet van het comfort van een nachtbh speciaal ontworpen voor jou. Biokatoen draagt prettig en comfortabel. We wensen jou veel mooie borstvoedingsmomenten.