Bloom Fleuri Organisch Babymatje

€119,95
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

De Play&Go Bloom is een unieke 3-in-1 speelmat die meegroeit met je kindje. Wanneer ze omhoog staan, creëren de bloemblaadjes een veilig ligbedje voor je baby, met zachte bumpers om ze te beschermen. Als de speelmat in bloei staat, gaat hij open en worden de bumpers omlaag gebracht, waardoor een grote, comfortabele speelmat voor baby's ontstaat. Perfect voor buiktijd, begeleid spelen en ontdekkingstijd. De Play&Go Bloom kan ook tentoongesteld worden in een kinderkamer of speelkamer, waarbij u het favoriete speelgoed van uw kind kunt opbergen en alles op één plek kunt bewaren.
De Bloom is lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen dankzij de aparte draagriemen. Het biedt een vertrouwde ruimte voor uw kleintje, waar u ook bent.

Eenvoudig in gebruik: Om van speelmat naar babynest/opberger te gaan, til je de bloemblaadjes op door voorzichtig aan de touwtjes te trekken. Plaats de touwtjes in de zak. Je Play&Go Bloom is klaar voor gebruik.

Veiligheidswaarschuwing: Bij gebruik in Bloom altijd het katoenen touwtje en de stringlock in het zakje steken en goed sluiten.
Laat hem nooit openstaan, zodat er geen toegang is om het touwtje eruit te trekken.