Babyboek - Smoke Roze

€19,95
3 Op voorraad
Babyboek voor het eerste bijzondere jaar van je baby. Inhoud: 68 pagina’s exclusief kaft en schutbladen
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Een prachtig invulboek voor het eerste bijzondere jaar van je baby. Je bent er maar druk mee. Vergeet niet om ook te genieten van het grootste wonder van de wereld. Maak foto’s en aantekeningen. Van alles wat je later aan je kind wilt vertellen. 

Zo kun je later samen terugkijken op alle bijzondere momenten die er in het eerste jaar gebeuren. En dat zijn er heel wat! Je bent er maar druk mee. Vergeet dan ook niet om te genieten. Maak foto’s en aantekeningen. Van dag één tot de eerste verjaardag. Van bijzondere, ontroerende, soms moeilijke maar gelukkig meestal mooie momenten. De eerste schoentjes, de eerste lach, dat lieve hoofdje als je weer eens midden in de nacht uit je bed mag. En van de trotse mama, papa, broertje(s), zusje(s), grootouders en vrienden. Een herinneringsboek voor alles wat je niet wilt vergeten. En wat je later wilt doorgeven aan je kind.

Het boek is speels vormgegeven en heeft mooie kleuraccenten. In het herinneringsboek is ruimte om allerlei leuke, grappige, mooie, boze en bijzondere momenten te noteren en foto’s toe te voegen. Om te vertellen wat je het baby liefste at, hoe lang, of hoe kort, de slaapjes waren. En achterin het boek kun je de groei en ontwikkeling van je baby bijhouden. Een prachtig invulboek voor het eerste jaar van je baby. Of om weg te geven, als kraamcadeau.

Het babyboek heeft een hardcover kaft met leeslint en is aan de binnenzijde gemaakt van stevig 200 grams FSC-gecertificeerd papier.  Door het hele boek heen staan handige suggesties en leuke weetjes.

TIP: gebruik telkens dezelfde pen bij het invullen. Laat je foto’s afdrukken als polaroid of op square formaat ( 10×10). En gebruik fotolijm of fotoplakkers. Zo krijg je het allermooiste babyboek. Voor jezelf, je partner en voor je kind.