Cocoon Swaddle Bag - Sage - 0/3 Maand - 2.5 Tog

€63,50
1 Op voorraad
ErgoPouch Cocoon is een 2-in-1 inbakerslaapzak en babyslaapzak in natuurlijke materialen. Door het goed aanpassend en eenvoudig ontwerp van de Cocoon baby slaapzak kunnen ouders veilig, eenvoudig en snel inbakeren vanaf geboorte.
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Als je pasgeboren baby het echter niet prettig vindt om ingebakerd te slapen, is het veilig om je baby vanaf geboorte in de Cocoon baby slaapzak te laten slapen met de armpjes eruit zoals bij een klassiek baby slaapzakje. De ergoPouch Cocoon combineert een baby inbaker slaapzakje met een baby slaapzak.

De baby slaapzakjes zijn uitgevoerd in een goed rekbaar biologisch katoen en zijn zeer makkelijk in gebruik. De Cocoon baby inbakerslaapzak hebben steeds een TOG-classificatie voor warmte, zodat je baby vanaf de eerste dag behaaglijk en veilig kan slapen al dan niet ingebakerd.

Door de verschillende beschikbare TOG-waarde ( 0,2- 1 en 2,5 TOG ) heeft ergoPouch babyslaapzakken voor elk seizoen. Bij elke baby slaapzak wordt een handige thermometer en aankleedgids meegeleverd. Ouders kunnen makkelijk de kamer temperatuur nagaan en hoe je baby aan te kleden en dit voor elk slaapmoment, dag en nacht.

De Cocoon baby slaapzakjes zijn gemaakt van natuurlijke vezels GOTS gecertificeerd biologisch katoen en bamboe ( bij TOG 1) telkens met een vleugje elastaan. Dit betekent dat de ergoPouch baby inbaker slaapzak stevig genoeg is om de schrikreflex te beperken en toch de nodige rek en beweging toelaat voor een gezonde groei. De rek in de stof zorgt er ook voor dat de borstkas volledig kan uitzetten bij het ademen, voor extra comfort en dat de baby zijn handjes in het inbakerslaapzakje kan bewegen zodat hij zichzelf goed kan settelen.

Het zachte, ademende biologische katoen van de baby slaapzak is gecertificeerd niet-giftig, geverfd met kleurstoffen op waterbasis en zacht voor de pasgeboren huid en de huid die gevoelig is voor eczeem.

De ritssluiting van de slaapzakken beschermen ook de tere huid van je kind, en de handige arm drukknopen veranderen de Cocoon van een arms-in inbaker slaapzak in een arms-out baby slaapzak als je baby tekenen van rollen vertoont. Het klokvormige ontwerp van de slaapzak is goedgekeurd door het International Hip Dysplasia Institute als heupgezond en bevordert een goede ontwikkeling van de gewrichten in de heupen en schouders. Tot slot zorgt de tweeweg rits voor een snelle en gemakkelijke luierwissel tijdens het slapen met minimale verstoringen.

Hoe de Cocoon 2-in-1 inbakerslaapzak gebruiken?

Leg de Cocoon baby inbakerslaapzak op een vlakke ondergrond met rits open en armknopen dicht. Leg je baby bovenop de Cocoon baby slaapzak. Stop de beentjes in de baby slaapzak en rits dicht met de handjes van de baby in de gewenste positie (aan de zijkanten of over de borst).

Om een luier te verschonen of de baby af te koelen, rits je de onderkant van de slaapzak open om de beentjes en het onderlichaam los te maken. Rits weer dicht als je klaar bent. Doe er een laagje onder voor warmte als dat nodig is.

Om over te gaan op slapen zonder armen als je baby tekenen van rollen vertoont, maak je de armen los door de drukknopen op de schouders te openen. We raden aan om dit over meerdere dagen met één arm tegelijk te doen.

Als je pasgeboren baby het niet prettig vindt om in een inbaker slaapzak te slapen, is het veilig om hem of haar vanaf het begin in de Cocoon baby slaapzak te laten slapen met de armpjes eruit.

Leg je baby steeds te slapen in een veilige slaapomgeving.

Het is aangewezen om de juiste maat te kopen, rekening houdend met het gewicht van je baby, om te voorkomen dat de Cocoon Slaapzak rond het gezicht van je baby komt te hangen.

Gebruik het gewicht van je kind om de meest geschikte en veilige maat te vinden. Om te voldoen aan de veiligheidseisen hebben ergoPouch Cocoon inbaker slaapzakjes een stevige pasvorm rond de nek, schouders en borst om te voorkomen dat je kleintje erin wegglijdt. Je dient 2 vingers in de halsopening te kunnen steken voor de juiste pasvorm. Om veiligheidsredenen is het aangewezen om over te schakelen naar de volgende maat als je kind aan de gewichtseis voldoet.