Cocoon inbaker slaapzak Tog 0,2 Oatmeal Marle

€38,90
1 Op voorraad
1 laag organisch katoen - ademend, huid- en milieuvriendelijk -bewegingsvrijheid door rekbare stof - bevordert gezonde heupontwikkeling - gebruiken als gewone of 'inbakerslaapzak' - verschonen d.m.v. rits - armpjes in of uit de slaapzak dmv drukknoopjes
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

De Cocoon Swaddle Bag is een makkelijke inbaker-slaapzak van biologisch katoen.  Door de natuurlijke rek in de stof kan de baby zich vrij bewegen, maar zich toch veilig en geborgen voelen omdat de stof wel strak om het lijfje zit.  Dankzij de rits is het inbakeren in een mum van tijd gepiept.  Bovendien ook makkelijk om snel luiers te verschonen zonder te 'ontbakeren'.

De Cocoon Swaddle Bag is voorzien van drukknoopjes bij de armopeningen.  Hierdoor kun je zelf kiezen of je het gewoon als slaapzakje of als inbakerslaapzakje gebruikt - simpelweg wel of niet de armpjes eruit laten!  Door dit systeem kun je ook heel eenvoudig het inbakeren afbouwen en kan de baby na het inbakeren gewoon in zijn vertrouwde slaapzakje blijven slapen.  Dat ondersteunt de geborgenheid en een goed slaapgedrag.  Voor elk seizoen en voor elke (kamer)temperatuur bestaat er een ideale versie!