Cloud T i-Size Sepia Black Plus

€279,95
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

De Cloud T i-Size autostoel voor baby's biedt ultieme flexibiliteit en comfort voor je opgroeiende kind. Met een achteroverleunpositie in de auto en een liggende positie wanneer gebruikt in een reissysteem.

 
Ergonomisch comfort, waar je ook naartoe gaat
Een innovatief verstelsysteem stelt nieuwe normen voor comfort: de rugleuning en beensteun worden tegelijkertijd afgevlakt, voor een ergonomische ligpositie. Tijdens het achteroverleunen wordt voorkomen dat het hoofd van uw baby naar voren valt, voor een onbelemmerde ademhaling. Buiten de auto zorgt een ergonomische liggende positie voor comfort onderweg.
 
Verbeterede adembaarheid
Je kind kan in alle seizoenen genieten van aangename temperaturen dankzij de ventilatie in alle richtingen. De Plus stof versie heeft 3D gaasinzetstukken die het ademend vermogen tot zes keer verbeteren - koelte en comfort ongeacht het weer.
 
Eenvoudiger in- en uitstappen
Draai de Cloud T i-Size naar de autodeur, voor moeiteloos in- en uitstappen (Base T vereist). De autostoel kan gemakkelijk op de basis worden geklikt, zodat snurkende baby's rustig kunnen blijven slapen. Je kunt je baby ook vastzetten zonder rugklachten.
 
Gemakkelijke overgang van auto naar kinderwagen
Dankzij de compatibiliteit met reissystemen kun je de Cloud T i-Size eenvoudig bevestigen aan verschillende buggy's en kinderwagens van CYBEX (adapters vereist). Ook buiten de auto biedt hij een ongeëvenaarde liggende positie - bijna net zo plat als een reiswieg.
 
25% meer bescherming tegen zijdelingse botsingen
Het beproefde Linear Side Impact Protection (LSP) systeem verhoogt de veiligheid bij een aanrijding van opzij. Samen met de energie-absorberende buitenkant van de autostoel voor baby's vermindert het LSP-systeem de schokkrachten tot 25%. Het LSP kun je ook opvouwen als de ruimte in de auto beperkt is.
 
Volledige bescherming tegen de zon
Een intrekbare UPF50+ XXL zonnescherm biedt uitstekende bescherming tegen het weer. Het schermt je kind ook af van een drukke omgeving als een gezellige cocon. Een nieuw gaasvenster verbetert niet alleen de luchtstroom, maar maakt het ook gemakkelijker om je kind in de gaten te houden (gaasvenster is niet UPF50+).
 
Groeit met je kind mee
Een in hoogte verstelbare hoofdsteun heeft 12 posities, waardoor je opgroeiende kind verzekerd is van comfort en een goede pasvorm. Met een geïntegreerde harnasgeleider is het verstellen moeiteloos, veilig en in enkele seconden gebeurd.
 
Veilig op reis met de kleinste baby's
Inlegstukken voor pasgeboren baby's zorgen voor een vrijwel vlakke ligpositie voor je pasgeborene. Het minimaliseert het risico dat het hoofd tijdens het slapen naar voren kantelt, wat ademhalingsproblemen kan veroorzaken. Het inlegstuk kan worden verwijderd zodra je kleintje langer is dan 60 cm.