Busy Board Deluxe Set

€49,99
3 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Met de Busy Board Deluxe Set gaan peuters op ontdekkingstocht: de leuke set bestaat uit een kleine kubus, een ophangbord en 15 spannende insteekelementen die kinderen op de kubus of het bord kunnen aansluiten. Of het nu gaat om verschillende sloten om te openen, een grappige hoorn of een verscheidenheid aan knoppen om in te drukken of te draaien - er is genoeg om vast te pakken, vast te houden en te ontdekken! Onderweg trainen kinderen al spelend hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie, concentratie en logisch denken. Bovendien gaan ze creatief aan de slag en combineren ze de ontdekkingsreiziger-elementen steeds opnieuw met elkaar op het bord of de kubus. De schattige kubus heeft bovendien een handzaam formaat en is daarom ook ideaal voor onderweg tijdens lange trein- of autoritten - verveling is gegarandeerd! Het speelgoed groeit ook mee met de kinderen en biedt vijf plug-in-elementen in verschillende moeilijkheidsgraden - perfect passend bij de ontwikkelingsmijlpalen van peuters vanaf 12 maanden, vanaf 18 maanden en vanaf 24 maanden.

Ophangbord voor ontdekkingsreizigers

De leuke set bestaat uit een kleine kubus, een ophangbord en 15 spannende insteekelementen die kinderen op de kubus of op het bord kunnen plaatsen. Elk element biedt een nieuwe uitdaging.

15 uitdagingen voor de fijne motoriek

Of het nu gaat om verschillende sloten om te openen, een leuke claxon of verschillende knoppen om in te drukken of te draaien - er is genoeg om vast te pakken, vast te houden en te ontdekken! Ouders kunnen de Explorer-plugin-elementen individueel op de kubus of het bord combineren, afhankelijk van de ontwikkelingsmijlpalen van de kinderen.

Langdurig plezier

De Busy Board Deluxe Set groeit met de kinderen mee en biedt nieuwe uitdagingen voor elke ontwikkelingsmijlpaal: hij bevat 5 plug-in-elementen vanaf 12 maanden, 5 plug-in-elementen vanaf 18 maanden en 5 plug-in-elementen vanaf 24 maanden maanden