Bundi - Slaapzakje 0/4 Maand - Kleur/Wit Stippel

€54,95 €38,46
1 Op voorraad
✓ Minder ongecontroleerde bewegingen ✓ Meer bewegingsvrijheid dan traditioneel inbakeren ✓ Inbakeren is supersimpel ✓ Inbakeren stapje voor stapje afbouwen ✓ Ideaal voor nachtvoeding: doe de rits open en je kindje kan direct vrij bewegen 
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Een mild alternatief voor inbakeren

Het BUNDI slaapzakje is een mild alternatief voor inbakeren, waarbij je kindje net iets meer bewegingsvrijheid heeft. Inbakeren wordt supersimpel: geen gedoe met ingewikkelde inbakerdoeken, maar een slaapzakje met mouwtjes die je kunt vastritsen. Het meest effectief in combinatie met het NUNKI lakentje.

Simpel inbakeren
Traditioneel inbakeren is een vrij heftige en ingewikkelde methode om je baby rustig te krijgen in bed. Het BUNDI slaapzakje is een mild alternatief waarbij er niets fout kan gaan. Geen gedoe met ingewikkelde inbakerdoeken. Trek je kindje simpelweg een slaapzakje aan en rits de mouwtjes vast langs het lijfje. De speciale stretch stof zorgt ervoor dat kindjes gewoon kunnen bewegen, maar niet meer kunnen maaien met de armpjes. Inbakeren is supersimpel en als je ‘s nachts moet voeden hoef je alleen maar de ritsjes open te doen. Rits daarna weer dicht en leg je kindje terug in bed. Ideaal!

Gemakkelijk inbakeren afbouwen
Traditioneel inbakeren is moeilijk af te bouwen. De stap om een armpje vrij te leggen is vaak te groot, waardoor je baby direct weer onrustig is. Het BUNDI slaapzakje lost dit probleem op. Je kunt de bewegingsvrijheid van je baby langzaam vergroten door simpelweg het ritsje steeds iets verder open te doen. Zo bouw je het inbakeren heel geleidelijk af. Alles op een tempo dat bij jouw baby past!