Buggyboard Maxi for M1 Buggy

€79,95 €55,96
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

The BuggyBoard® Maxi bezorgt je kind een vlotte, veilige rit en is volledig wendbaar voor jou. Bovendien krijg je een extra groot meerijdplankje met antisliplaag, een hogere bodemvrijheid en een uitstekende ophanging bovenop het fantastische design van de Mini. Zo geniet je meer ruimte voor je voeten, heb je de volledige controle op een ruwer terrein en een veilige grip voor je kind.

BuggyBoard® maakt het leven gemakkelijker

Met de BuggyBoard® kan je kind ook op drukke plaatsen veilig tussen je armen staan. Wanneer je kind te moe is om te stappen en je gehaast bent, maakt de BuggyBoard® je verplaatsing gemakkelijker.

Het ultieme accessoire voor kinderwagens

De Lascal BuggyBoard® is slim, universeel en gebruiksvriendelijk. Perfect geschikt voor je kinderwagen om peuters een veilige, handige lift te geven. Met een slim bevestigingssysteem van Lascal kan je het plankje aan zo goed als elke enkele of dubbele kinderwagen bevestigen. Daaronder vallen wandelwagens, driewielers en reissystemen.

Voor vermoeide peuters

De slimme, veilige en handige BuggyBoard® is ideaal voor kinderen tussen 2 en 6 jaar oud en tot 22 kg zwaar. Het ingenieuze plankje plaatst je kind tussen je armen voor meer veiligheid op de drukste plaatsen. En wanneer je kind moe is, kan hij eenvoudig aan boord klimmen, zonder dat jij hoeft te vertragen.