Biside® Bamboo Jersey Stary - Grizou

€69,90
1 Op voorraad
De universele Biside past bij elke uitrusting voor de baby: kinderzitjes, reiswiegen, buggy’s en autostoeltjes groep 0/1 met een 3– of 5–punts gordelsysteem.
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

De Biside deken is geschikt voor alle babystoeltjes en essentieel vanaf de geboorte
De bamboe is zacht en absorberend, en dus ideaal voor het tussenseizoen en de zomer, voor een wandeling met de buggy of op reis met de auto.

1. VEILIGHEID
De wikkeldeken wordt rechtstreeks in het stoeltje of zitje gelegd en dankzij het ingenieuze systeem* van openingen met ritssluiting is het zeer eenvoudig de gordels erdoor te trekken om het veiligheidsharnas zo dicht mogelijk bij het lichaam van de baby te sluiten.  * Gepatenteerd systeem
De Biside® is tot in de kleinste details bestudeerd en ontworpen om te voldoen aan alle verkeersveiligheidsvoorschriften, die het dragen van babyjasjes verbiedt.

De wikkeldeken biedt veiligheid, verbetert het comfort en beschermt het babyzitje.
Het is ontworpen om aan drie zijden symmetrisch open te gaan, zonder dat de open zijden van de deken de wielen van de buggy hinderen of blokkeren. Op deze wijze is het zeer handig om het thermisch comfort van de baby te reguleren zonder je baby te storen, zodat hij het niet te warm krijgt wanneer u na de wandeling thuiskomt of bij verplaatsingen met de auto.


2. VERSTELBAAR
Met 2 rijen van telkens 3 drukknopen kan de deken worden aangepast volgens de grootte van je baby.


3. COMPATIBEL
Geschikt voor alle modellen kinderzitjes, autostoelen, reiswiegen en buggy's met 3– of 5–puntsgordelbevestigingssysteem.

Bamboe is een natuurlijk absorberende en hypoallergene stof met talloze kwaliteiten die ten goede komen aan het comfort en de hygiëne van de baby. De deken is met katoen gevoerd en dus zeer zacht en aangenaam op de huid. Hoe vaak u hem ook wast, de stof blijft zacht en soepel.
Dimensies: 90 / 90 cm