Biologische verzachtende spray (perineum)

€15,99
1 Op voorraad
Verzacht het gevoelige gebied van de perineum na de geboorte. Samengesteld uit natuurlijke, biologische ingrediënten met verzachtende eigenschappen en een fris effect (Aloë vera, kamille, komkommer, etc.), Ecocert gecertificeerd.
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Biologische verzachtende spray voor na de bevalling.

 

Verzacht het gevoelige gebied van de perineum na de geboorte en helpt de moeder mobiel te blijven om voor haar pasgeboren baby te zorgen.

Makkelijk te gebruiken met zijn 360° spray die zelfs ondersteboven werkt. Gynaecologisch getest specifiek voor het perineale gebied.

“Klimaatneutraal” product met de flacon gemaakt van suikerriet.

Een bevalling is een unieke ervaring, maar vereist ook maximale fysieke prestaties van de moeder. Dit kan sporen achterlaten, omdat bijvoorbeeld de huid en de weefsels rond de perineum tijdens de bevalling onder grote druk komen te staan. Kalmerende verzorging is erg belangrijk na de geboorte. Lansinoh® BIO Post-Bevalling Verzachtende Spray geeft moeders een prettig gevoel en helpt hen te genieten van de eerste dagen met hun pasgeboren baby. Bij kraambedaandoeningen kalmeert de spray direct het perineumweefsel en zorgen de biologische ingrediënten voor een verfrissende en verzorgende werking. De spray is klinisch en gynaecologisch getest en speciaal ontwikkeld voor gebruik op het perineale gebied.