Biologische tepelbalsem 60 ml

€18,99
1 Op voorraad
Biologisch keurmerk: keurmerk gegeven door het ministerie van Landbouw in de USA (Equivalent EU keurmerk) - Geen smaak noch parfum - Geen conserveringsmiddelen, noch toegevoegde stoffen - Glazen potje van 60 ML
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Met behulp van deze balsem is het mogelijk om de borsten voorbereiden op de borstvoeding door ze te masseren en de strakke huid te verzachten.

Wanneer kun je deze balsem gebruiken?

  • In de pre-natale periode kan de balsem gebruikt worden om de borsten mee te masseren en ze op deze manier een optimale start van de borstvoeding te geven.

Tevens kan de balsem gebruikt worden in geval van een strakke huid en ter voorkoming van striae. Daar waar zepen de huid uitdrogen, hydrateert onze zalf de huid op een natuurlijke wijze en herstelt de vochtbalans van de huid.

  • Na de bevalling: Hydrateert de tepels tijdens de eerste dagen na de bevalling en verzacht pijnlijke en strak aanvoelende borsten. Zonder geur of smaak en dus veilig voor gebruik tijdens de borstvoedingsperiode. Zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Zonder water (geen verspreiding van bacteriën, geen verdunde formule)
  • Tijdens de lactatieperiode: Om geïrriteerde en/of gevoelige tepels te verzachten en te verzorgen. Tijdens de stuwingsperiode is deze biolo