Bath & room thermometer - Pinguin

€24,99
6 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Het dagelijkse badje is essentieel voor de hygiëne en ontspanning van uw baby. Houd er rekening mee dat de babyhuid veel gevoeliger is voor heet water dan de huid van volwassenen. De aanbevolen babywatertemperatuur moet ongeveer 37°C (98,6°F) zijn en de omgevingstemperatuur van het bad moet ongeveer 22°C (71,6°F) zijn. Met deze gebruiksvriendelijke Nûby™-thermometer bepaalt u eenvoudig de juiste watertemperatuur voor uw kind.

Deze handige kleine pinguïn maakt het baden superveilig, zodat jij en je baby zorgeloos plezier kunnen hebben. Het gemakkelijk afleesbare LCD-scherm zorgt voor een snelle en nauwkeurige temperatuurmeting. Druk gewoon op de thermometer om hem in te schakelen en plaats hem vervolgens in het bad om de watertemperatuur te controleren. De aanbevolen temperatuur is 37°C. Het scherm knippert rood als het water te heet is!

Nadat u klaar bent met baden, neemt u de thermometer eenvoudig mee naar de kinderkamer van uw baby. Hij kan rechtop op een vlakke ondergrond staan ​​(binnen het bereik van de baby), zodat je op elk moment de kamertemperatuur kunt controleren. De aanbevolen temperatuur is 19°C.

ONDERHOUDSINSTRUCTIES: De thermometer is waterdicht en kan worden gereinigd met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Droog met een zachte doek. Andere reinigingsmethoden kunnen de thermometer beschadigen en moeten worden vermeden.

WAARSCHUWING: Gebruik altijd onder toezicht van volwassenen. Plaats de thermometer nooit in kokend water. Belangrijke instructies inbegrepen in het product. Lees het en bewaar het voor toekomstig gebruik.