Slimme Babyfoon SCD860/01

€219,99
1 Op voorraad
Ondersteunt meerdere camera's/kijkers - Prestaties afhankelijk van Wi-Fi-verbinding - Instellingen voor bewaking op jouw manier personaliseren - Gebruik de QR-code om de app te downloaden en in te stellen - Tot 720p HD-kwaliteit in dag- en nachtzicht
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Verbonden blijven met je baby, waar je ook bent

Met de slimme babyfoon kunnen jij en je naasten de kleine overal en altijd in het oog houden. Met de app kun je schakelen tussen netwerken en de audio- en videokwaliteit optimaliseren voor de beste verbinding met je baby.

Ondersteunt meerdere camera's/kijkers, nodig je geliefden uit

De verbinding is volledig veilig en privé. Je kunt je naasten uitnodigen mee te kijken, waar je ook bent en waar zij ook zijn. Tot wel 10 accounts in totaal. De app biedt ondersteuning voor maximaal 10 camera's, met 3 gelijktijdige kijkers per camera.

Prestaties afhankelijk van Wi-Fi-verbinding

Zowel de monitor als de app moeten verbonden zijn met internet. De monitor kan worden aangesloten op internet via Wi-Fi. De prestaties van de monitor zijn dus rechtstreeks afhankelijk van de prestaties van je Wi-Fi-verbinding. Zorg ervoor dat de Philips Avent slimme babyfoon zich dicht bij de Wi-Fi-router bevindt of gebruik een Wi-Fi-repeater of Powerline-adapter met geïntegreerde Wi-Fi dicht bij de monitor om de Wi-Fi-signaalsterkte in de buurt van de monitor te versterken. Je smart device kan worden aangesloten op internet via 3G, 4G of Wi-Fi, zodat je je kleintje overal vandaan in het oog kunt houden.

Instellingen voor bewaking op jouw manier personaliseren

Je kunt instellen hoe en wanneer je de productfuncties wilt gebruiken. Bijvoorbeeld de kleur van het nachtlampje of een specifiek slaapliedje.