Baby Slaapzak Hydrofiel - Pale Pink

€19,99
1 Op voorraad
De slaapzak kun je wassen tot maximaal 40 graden. Op het waslabel in de slaapzak staan alle wasinstructies. Laat je kindje nooit slapen in een slaapzak ‘op de groei’. Dit is gevaarlijk voor je kindje. Kies de maat die past bij de lengte van je baby.
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Effen gekleurde slaapzak van luchtig ademend hydrofiel. De prachtige nougat kleur van deze slaapzak matcht in elke stijl babykamer. Een fijne basic!

Door de lage TOG waarde is hij perfect voor gebruik in de zomer of gebruik deze hydrofiel slaapzak in de winter in combinatie met een warme deken.

De slaapzak geeft geborgenheid tijdens het slapen en zorgt ervoor dat jouw kleintje lekkerder slaapt. Een slaapzak zorgt er ook voor dat je baby minder kan trappelen en bewegen wat hem rustiger laat slapen. En al worden de dekentjes toch al slapend en dromend weg getrappeld, dan blijft de slaapzak goed zitten en houdt het je kindje lekker warm.

Door de 100% hydrofiele stof is deze slaapzak extra lief voor de tere huid van je baby. Door de soepele stof kun je de slaapzak klein opvouwen. Dat past altijd in de logeertas of de vakantiekoffer.

TOG waarde

Al onze slaapzakken zijn getest op de zogeheten TOG-waarde. Deze heeft een waarde van 0,5. Een echte zomerslaapzak dus. En met deken goed te gebruiken in de winter. Let meer op je baby dan op de TOG-waarde. Het halsje van jouw kindje vertelt de juiste temperatuur. Is het halsje klam of zweterig? Dan mag er wel een kledinglaagje uit.