B-Portable Swing Dolphy Grey + Adapter

€99,99
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Zeg hallo tegen de Draagbare Schommel Dolphy Grijs: een handige manier om je baby gezellig en gelukkig te houden, waar je ook heen gaat. Het heeft verstelbare instellingen om je baby comfortabel te maken, verschillende snelheden om te zwaaien en speelt leuke deuntjes. Bovendien houdt het je kleintje veilig met een harnas en plezier met speelgoed. En als je klaar bent, vouw je hem gewoon op, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen of meenemen op reis. Ideaal voor baby’s tot 9 kg en perfect voor drukke gezinnen!

Ontdek de Portable Swing Dolphy Grey, de ultieme combinatie van comfort, gemak en vermaak voor je kleintje. Deze draagbare schommel is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van ouders en het comfort van baby’s vanaf de geboorte tot 9 kg en biedt een unieke combinatie van functies die hem tot een must-have maken in uw collectie babyspullen.

Veelzijdige energieopties
Wees nooit gebonden aan slechts één plek! De Portable Swing Dolphy Grey werkt naadloos met de meegeleverde voedingskabel of met 4 x C/LR14-batterijen (niet meegeleverd), zodat uw baby zowel thuis als onderweg kan genieten van een rustgevende schommel.

Aanpasbaar comfort
Met een in 2 standen verstelbare rugleuning past deze schommel zich gemakkelijk aan de comfortbehoeften van uw baby aan, zodat hij of zij altijd op de perfecte plek is om te ontspannen of te observeren.

Intuïtieve timerfunctie
Met een timerfunctie met instellingen voor 15, 30, 45 of 60 minuten kunt u met de Portable Swing Dolphy Grey de schommeltijd aanpassen aan de stemming en behoeften van uw baby, zodat hij of zij precies genoeg wordt gekalmeerd en vermaakt.

Meerdere swingsnelheden en melodieën
Kies uit 5 verschillende schommelsnelheden om het perfecte ritme voor uw baby te vinden, en verbeter hun ontspanning en entertainment met 8 verschillende melodieën. Het is de perfecte manier om je kleintje in een vroeg stadium te kalmeren of erbij te betrekken.

Superieur comfort en veiligheid
Deze schommel is gemaakt van zachte, hoogwaardige stoffen die machinewasbaar zijn voor eenvoudig onderhoud en is voorzien van een zachte hoofdsteun voor extra ondersteuning. Hij zorgt ervoor dat je baby altijd comfortabel zit. Het 5-punts veiligheidsharnas houdt je kleintje veilig en geeft je gemoedsrust.

Boeiend en onderhoudend
De gemakkelijk afneembare speelgoedboog, versierd met twee leuke speeltjes, trekt de aandacht van uw baby en stimuleert de zich ontwikkelende zintuigen, waardoor schommelen een leuke en leerzame ervaring wordt.

Handig draagbaar
De Dolphy Grey is ontworpen met drukke gezinnen in gedachten en heeft een eenvoudig opvouwbaar ontwerp voor efficiënte opslag en transport, zodat u het comfort van thuis mee kunt nemen, waar u ook heen gaat. De Draagbare Schommel Dolphy Grey is niet zomaar een schommel; het is een gezellig, vermakelijk en veilig toevluchtsoord voor je baby.

Het vertegenwoordigt een perfecte mix van functionaliteit en plezier, waardoor het een essentiële aanvulling is op uw babyverzorgingsbenodigdheden.