Antilek Zachte Drinktuit voor Beker

€5,25 €3,67
3 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Dankzij de uitstekende thermische geleidbaarheidseigenschappen kan het de warmte van de inhoud van de fles geleiden en de warmte van de moederborst herhalen. Door het unieke ontwerp van het ventiel kan er alleen vloeistof in de tuit stromen als het kind zuigbewegingen maakt. Het ventiel sluit wanneer de zuigbeweging stopt, waardoor lekkage van de tuit wordt voorkomen.

De drinktuiten zijn fase 3 van het Natural Touch voersysteem en passen op Natural Touch flessen.

Verzorging : Was en kook tuiten en flessen voor gebruik. Plaats de fopspeen in de groeven bij installatie in de bevestigingsring.

Waarschuwing: Alle tuiten kunnen verslijten. Om scheuren te identificeren, moet elke speen worden gecontroleerd door aan de speen te trekken. Controleer en vervang de tepel als deze plakkerig, uitgerekt, gebarsten of andere tekenen van slijtage vertoont.

Laat je baby de fles niet mee naar bed nemen en laat hem niet te lang alleen tijdens het voeden. Langdurige consumptie van melk, flesvoeding, sap of suikerhoudende dranken kan leiden tot tandbederf. Praat met uw kinderarts over de beste manier om te voeden.

Vul nooit een fles met koolzuurhoudende dranken; de resulterende druk kan lekkage veroorzaken. Laat uw baby nooit alleen tijdens het gebruik van dit of een ander babyproduct. Controleer altijd de temperatuur van het voedsel voordat u gaat voeren.