Anti-Slip Blijf Sokken - Grey - 12/18 Maand

€5,95
1 Op voorraad
Je kunt de sokjes wassen op 30 graden. Rek na het drogen de sokjes uit om ze in de oorspronkelijke vorm te krijgen. Niet drogen in de droogtrommel.
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Knappe jongen (of dame) die deze sokjes nog uitgetrapt krijgt! De Blijf-sokjes van KipKep blijven goed zitten dankzij de ingenaaide elastieken bandjes. Ook tijdens het kruipen gaan de sokjes nergens heen. Je baby heeft voortaan altijd lekker warme voetjes en jij hoeft niet meer op zoek naar rondslingerende sokjes! De anti-slip zool zorgt er tevens voor dat je kindje maximale grip heeft en stevig staat bij het nemen van de eerste stapjes!

Moeilijk te geloven, he? Daarom leggen we het nog even wat verder uit. De Blijf-sokjes hebben twee slimme ‘blijf zitten zones’. Dit zijn elastische bandjes, die in de stof zijn genaaid: op de wreef en vlak voor de teentjes. Ze zorgen ervoor dat de sokjes niet gaan schuiven. Dankzij die bandjes én de ideale pasvorm blijven de sokjes goed en lekker zitten.
De anti-slip zool zorgt ervoor dat je kindje maximale grip heeft en stevig staat bij het nemen van de eerste stapjes! Natuurlijk hebben onze sokjes een zachte platte teen-naad die niet irriteert. Nette, comfortabele babysokken, maar dan slimmer.