AeroSleep Sleep Safe Pillow - 35-50

€49,95
2 Op voorraad
Het 1e AeroSleep® Hoofdkussen voor je peuter of kleuter In hoogte aanpasbaar dankzij 2-in-1 systeem Veilig in gebruik dankzij de 3D technologie Ondersteunt de vrije ademhaling Reguleert de warmte Absorbeert vocht Wasbaar op 60°C
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Het slimme 2-in-1 systeem, waarmee je twee verschillende kussens in één hebt, kan je samen of apart kan gebruiken. Je start met het lage kussen en voegt daar later dan de extra vulling aan toe. Dit hoofdkussen is gebaseerd op de beroemde AeroSleep® 3D-technologie waardoor je kind op een laagje lucht slaapt.

Elke laag heeft een belangrijke functie voor het veilig slapen. Dankzij de 3D-structuur garandeert het AeroSleep® SafeSleep Hoofdkussen een vrije ademhaling. Ook zorgt de extra luchtlaag voor de afvoer van overtollige warmte en een veilige warmteregulatie rondom het hoofd van je kindje. Bovendien worden vocht en transpiratie door de 3D structuur afgevoerd en in de absorberende laag opgenomen.

Het AeroSleep® SafeSleep Hoofdkussen is machine-wasbaar op 60°! Zo houd je het kussen altijd vrij van allergenen en bacteriën.