Adjustable Deluxe Support Belt - Black

€39,99
2 Op voorraad
Deze verstelbare buikband geeft verlichting bij lage rugpijn en vermindert bandenpijn. Doordat de buik zachtjes wordt ondersteund, ga je vanzelf rechterop staan. Eenvoudig in het gebruik, en je voelt het verschil direct.
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Maak kennis met de Carriwell Verstelbare Overbelly Buikband- Zwart, ontworpen om je comfort te geven tijdens je zwangerschap. Dankzij het uitzonderlijke comfort en de eenvoudige verstelbaarheid biedt deze Overbelly Buikband direct verlichting wanneer je last hebt van lage rugpijnen door je zwangerschap.

Deze Overbelly buikband kan je precies dat steuntje in rug geven, dat je nodig hebt. Wanneer je de Overbelly buikband draagt, zal je dat direct ervaren. De band is eenvoudig in te stellen en geeft tegendruk, waardoor je houding verbetert en je pijnverlichting ervaart. De brede band aan de onderzijde van de Overbelly Buikband, plaats je onder je buik.

Zorg ervoor dat het logo van Carriwell naar buiten wijst, dan weet je dat het goed gaat. De brede en zachte band trek je nu naar je rugzijde. Steek daarbij 2 vingers door het gat aan het uiteinde van de buikband, zodat je het andere deel makkelijk kan aanpakken. Plaats de Overbelly buikband aan de rugzijde in het holletje van je onderrug en sluit het klittenband.

De Carriwell Overbelly buikband lift nu zachtjes je buik en het stevige deel in je rug zorgt voor tegendruk. Je kan de hoogte in je rug varieren, bepaal zelf wat het prettigste voor jou voelt. Over het algemeen ervaren vrouwen meer steun als de Overbelly Buikband wat hoger in de rug wordt gedragen.

Maar speel er mee en voel wat voor jou het beste werkt. Het ontwerp is zo gemaakt dat je de band eenvoudig gedurende de dag om kan doen. Pak de Overbelly Buikband erbij op de momenten dat je last van je onderrug ervaart. Bijvoorbeeld als je lang moet staan of veel moet lopen.

De Carriwell Verstelbare Overbelly Buikband - Zwart helpt je om je rug te ontzien. Het zacht buikdeel is eventueel om te klappen als je dat prettiger vindt. Geniet van je zwangerschap met deze comfortabele buikband. En nog even een tip, wanneer je de verpakking bewaart, kan je de buikband altijd bij je hebben en dragen op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt.