Activity Spiral Dragon

€21,99 €15,39
1 Op voorraad
Kan aan de wandelwagen en in de auto worden bevestigd - Met Knisperpapier en rammelaar - Met spiegel en Quitschie - Afmeting: ca. 30 cm - Materiaal: Velours, Jersey / 100% PES - Washandleiding: Handwas
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Een speelpiraal uit de Australia collectie die de oogjes van je baby gaan doen fonkelen. Met drie schattige aanhangers die vrolijk heen en weer bewegen. De wolken met rammelaar en grijpring en twee bladeren met knisperpapier nodigen uit om te grijpen en te spelen en het trainen van eerste hand-oog coördinatie In de kleine spiegel kan je baby zichzelf op speelse wijze ontdekken.

Een mooie mix van functies en kindvriendelijke vormen. Het kan gemakkelijk worden verbonden aan kinderbedjes, kinderwagens, boxen en wiegjes zonder koorden en riemen. De drie figuren laten zich heen en weer wiebelen en kunnen bij het bevestigen veranderd worden.

Pas op! Om mogelijk letsels door bijvoorbeeld verstikking te voorkomen, raden wij aan dit speelgoed te verwijderen, wanneer het kind begint op handen en voeten te kruipen.