6 x Washable Breast Pads - White - OS

€11,99
3 Op voorraad
Zeer duurzaam - Machine wasbaar - Inclusief wasnetje - Neemt zeer goed vocht op - Voelt zacht aan - Zorgt ervoor dat je tepels droog blijven
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Tijdens de borstvoedingsperiode is het gebruik van zoogkompressen niet te vermijden. Nadat je borstvoeding hebt gegeven, of zelf tussendoor kan er melk uit je borsten lekken. Dit geeft natte plekken in je bovenkleding, wat je natuurlijk niet wilt. Omdat je om de zoveel uur de kompressen moet vervangen gaan er ongemerkt veel kompressen doorheen; vergelijk het met luiers of maandverband. Daarom heeft Carriwell wasbare zoogkompressen die een stuk duurzamer zijn dan wegwerp zoogkompressen.

De Carriwell zoogkompressen zijn opgebouwd uit verschillende lagen: de binnenkant is gemaakt van 100% ongebleekt katoen wat zeer absorberend, maar tegelijkertijd ook heel zacht is. Daarna volgt er een laag polyester fleece en een laag thermabreath waardoor het kompres luchtdoorlatend is en als laatste is het kompres afgewerkt met een laag van 100% flanel.

Heb je een gevoelige huid of heb je last van pijnlijke, geïrriteerde tepels, dan zijn de Carriwelle zoogkompressen gemaakt van zijde wellicht meer geschikt.