3 Warmtegevoelige Lepels - 4M+ - Roze

€7,99
17 Op voorraad
Indien de lepel verkleurt is het eten voor je baby te heet. Dat is bij 37°C of hoger. De zachte randen van de lepel beschermen het gevoelige tandvlees van de baby en z’n nieuwe tandjes.
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

Geen twijfel of onzekerheid meer! Wanneer het zachte, warmtegevoelige lepeltje van Nûby™ verkleurt, zie je in een oogopslag of de maaltijd van jouw kleintje warmer is dan 37°C, wat te warm is om zomaar te beginnen voeden. Door de aangepaste, smalle vorm past het lepeltje makkelijk in kleine mondjes. De Easy Grip™ antislip handgreep ligt bovendien comfortabel in de hand van elke ouder. Dit maakt het lepeltje de perfecte hulp bij het geven van vaste voeding. Wist je al dat de lepeltjes gemaakt zijn uit zacht materiaal? Dit beschermt gevoelig tandvlees en heeft een positief effect op de orale ontwikkeling van de baby. Deze leeftijd is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

  • Met warmte-indicator: Indien de lepel verkleurt is het eten voor je baby te heet. Dat is bij 37°C of hoger. De zachte randen van de lepel beschermen het gevoelige tandvlees van de baby en z’n nieuwe tandjes.
  • Met het Easy Grip handvat ligt de lepel goed in de hand
  • Smalle en platte tip van de lepel, perfect voor de eerste vaste voeding
  • Mag in de vaatwas