3 In 1 Splash Ball And Educational Beads - 12Pcs

€22,99
2 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

In bad gaan was nog nooit zo leuk. Lekker spetteren, spatteren en plezier maken met deze 3 in 1 plonsbal en educatieve kralen die bestaat uit 12 onderdelen. Dompel hem onder water, haal hem weer naar boven en uit alle gaten komt het water. Je kan de kralen steeds op een andere manier plaatsen zodat je andere waterstralen krijgt. Gegarandeerd urenlang badplezier. Met mooi weer kan je er fijn buiten mee spelen.

Geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Je kind kan de kralen en al het andere Lalaboom speelgoed met elkaar verbinden voor oneindige speelmogelijkheden. De Lalaboom kralen zijn vaatwasserbestendig.

Hoe werkt Lalaboom in 5 stappen...poppen, draaien, mixen, duwen en rijgen. Door de grote van de kralen zijn ze makkelijk vast te houden. Door de kleuren worden kinderen uitgenodigd om er mee te spelen. Door de variatie in vormen en kleuren ontstaan de mooiste kunst/bouwwerkjes. Elke keer kan je weer een nieuwe creatie maken. 

Lalaboom kralen bevorderen de motoriek, de fantasie, het visueel vermogen, een goede oog-hand coödinatie. Lalaboom voldoet aan de belangrijkste principes van de Montessorimethode. Het speelgoed nodigt kinderen uit om in hun eigen tempo te leren. Door te spelen en proberen worden ze aangemoedigd om hun zintuigen en capaciteiten verder te verkennen. Geschikt voor kinderen van 10 maanden tot 3 jaar.