Wishbone Bike

The story of Wishbone Design Studio began in 2005 when Noah was one and Lulu was born.
We were four bewildered Kiwis, living in New York City.

Rich designed and built the first Wishbone Bike prototypes in our NY bathroom. Since then, he’s moved on a bit. From the bathroom in New York, to a garage in Wellington, to the studio – which is actually just a groovy old shed squeezed between a bookbinder, a carpet seller and a windmill-maker two doors down.

These days folk are buying our bike on both sides of the Atlantic, the Pacific – and the Equator!  That makes us pretty happy.

All the good vibe has inspired Rich to design some other great stuff too. That’s what he’s doing in the photo at the top. I’m overseeing.  That’s what I do.

Happy Riding,

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Wishbone : Bike 2-in-1 Recycled Edition RE

Deze zwarte loopfiets van Wishbone Design heeft alle voordelen van de Original Bike maar is volledig gemaakt van gerecycleerde tapijten. Je kind kan er al vanaf 2 jaar plezier aan beleven zonder de uitbreidingkit naar 3 wielen. Met de uitbreidingskit kan je kleine spruit al vanaf 1 jaar op de fiets. Het frame is uitgerust met een speciaal Rotafix systeem, waardoor je de hoogte van het zadel kan aanpassen vanaf 23 cm (!) tot 51 cm. Dus zelfs de kleinsten onder ons geraken met hun voetjes aan de grond.
€179,95

Wishbone Bike : Grips - Green

Groene handvatten voor de Wishbone Bike. Het handvat is gemaakt van siliconen, voelt zacht aan en biedt grip op het stuur. Combineer deze handvatten met de zadelhoes voor een fantastische rit met de stoere loopfiets. De Wishbone Bike wordt standaard met zwarte handvaten geleverd. Eenmaal geplaatst, zitten deze stevig. Door met kracht ze af te rollen, zijn ze te vervangen. De handvatten zijn 14 cm lang en passen naadloos op het houten stuur en past op elke whishbone bike.
€18,90

Wishbone Bike : Grips - Yellow

Gele handvatten voor de Wishbone Bike. Het handvat is gemaakt van siliconen, voelt zacht aan en biedt grip op het stuur. Combineer deze handvatten met de zadelhoes voor een fantastische rit met de stoere loopfiets. De Wishbone Bike wordt standaard met zwarte handvaten geleverd. Eenmaal geplaatst, zitten deze stevig. Door met kracht ze af te rollen, zijn ze te vervangen. De handvatten zijn 14 cm lang en passen naadloos op het houten stuur en past op elke whishbone bike.
€18,90

Wishbone Bike : Original 2-1

De Wishbone Bike is het ideale 2-in-1 meegroei loopfietsje. Na 2 jaar kan jouw kleine spruit vast al flink wandelen, tijd voor een nieuwe uitdaging: een loopfiets! En tegen de leeftijd van 4-5 jaar is je kleine bengel klaar voor een stoerdere versie. Dan draai je het Wishbone frame in een vingerknip om voor een ruigere look. De Wishbone Bike is één van de grootste loopfietsen op de markt. Met zijn duurzaam design en innovatieve 2-fietsen-in-1 concept is de Wishbone Bike uit Nieuw-Zeeland de ultieme pre-bike.
€159,95

Wishbone Bike : Seatcover - Green

Geef je Wishbone Bike een persoonlijke touch en pimp hem met deze hippe wishbone zadelhoes. De hoes is gemaakt van silicone en past dus netjes over je Wishbone Bike zadel. Voor een kleurrijke, duurzame rit!
€18,90

Wishbone Bike : Stickers for RE-bike - Camo

Pimp jouw Rebike met de unieke Wishbone sticker! Je loopfiets is met elke sticker de coolste van het speelplein! Gouden tip: personaliseer jouw Rebike niet enkel met deze reuzeleuke sticker, maar combineer hem met een bijpassende Wishbone zadelhoes en handvat! Met deze makeover ben je helemaal klaar om de race te winnen!
€19,95

Wishbone Bike : Trike Kit

Met het Trike Kit uitbreidingspakket bouw je de Wishbone Bike uit tot een te gekke driewieler! Zo heeft de loopfiets meer evenwicht en kan jouw kleine snelheidsduivel al vanaf 1 jaar aan de slag. In de kit zit een band (12 inch) die op elke Wishbone Bike past, een staaf en monteermateriaal. Uitgebreide instructies vind je in de Trike Kit. Elke Wishbone Bike heeft 60% post-consumer gerecycleerde plastic wielen, is gemaakt van duurzaam hout uit beheerde bossen en is afgewerkt met eco-vriendelijke producten. De doos en alle drukwerk binnenin is gerecycleerd en bedrukt met niet-giftige inkt. Voldoet aan de veiligheidsnormen van de US, EU, Australië en Nieuw-Zeeland.
€40,00

Wishone Bike : Stickers - Flowers for Natural Bike

Personaliseer uw Wishbone zelf! Wishbone Stickers zijn afneembaar, duurzaam genoeg voor gebruik buitenshuis, UV en scheurbestendig.
€19,90