Tattou

Je baby is altijd dichtbij, waar je ook bent

Met je smartphone ben je 24/7 verbonden met je kleintje, waar je ook bent. Kijk vanop afstand toe hoe goed je baby slaapt, speel met een tap op je smartphone een slaapliedje af en ontvang een melding zodra je baby wakker wordt.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Tattou : PIO Babyfoon + Camera + Projector

Waak over je baby via je smartphone ! Een oogje in het zeil houden via je smartphone? Dankzij de PIO is het helemaal mogelijk: verbind hem met je wifi netwerk en volg je baby via de app waar je ook bent. Je hebt enkel een internetverbinding nodig! Compatibel met iPhone, iPad en Android.
€189,90

Tattou : TIO Babyfoon + Nachtlampje

Waak vanop afstand over jouw baby ! Verbind de TIO met jouw draadloze netwerk en hoor je baby via de Tattou app. Je hoeft enkel een internetverbinding te hebben op je smartphone! Natuurlijk kan je ook connecteren via Ethernet of ZERO Emission. Compatibel met iPhone, iPad en Android.
€89,90

Tattou : VIO Plus - Babyfoon + Camera + Scherm

Dankzij de Vio Plus-babyfoon en de ouderunit van Tattou hoor en zie je alles wat zich in de babykamer afspeelt op je smartphone of tablet. Binnen het bereik van je Wi-Fi-netwerk ontvang je beeld en geluid op je smartphone, tablet of ouderunit. Indien je verbonden bent met een draadloze internetverbinding geniet je van onbeperkt wereldwijd bereik. Via notifications of alarmmeldingen weet je meteen dat zich iets afspeelt in de babykamer. Je baby valt zachtjes in slaap op het ritme van de 10 rustgevende melodieën en slaapliedjes. De muziekjes kan je ook bedienen via je smartphone. Dankzij de universele houder kan je de camera aan je muur of je baby’s bedje bevestigen. De Vio Plus-babyfoon van Tattou is uitgerust met een intercomfunctie, zodat je je kindje kan toespreken vanop afstand. De babyfoon registreert hoe warm het in je baby's kamer is. De camera van de Vio Plus-babyfoon is uitgerust met nachtzicht, zo kan je zien wat zich in de donkere babykamer afspeelt. Bovendien kan je de camera draaien en inzoomen. Dankzij de snapshot-functie neem je foto’s en bewegende beelden op van je slapende baby.
€199,90