Badspeeltjes

Speelgoed

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Cuddledry : Cuddleduck

Now this little chap is irresistible - not just for babies but for mums and dads too! Handmade in Spain using natural rubber, he contains no nasties for your little one, and is soft and squashy for tiny hands to hold. 100% safe to play with in the bath, even for teething little ones who want to chew! In a gorgeous polka dot design, he is a lovely addition to any bathroom (whether you have a baby or not!). Presented in a gift box, our Cuddleduck makes a perfect present.
Van €8,50

Nuby : Baby's Eerste Badboek

Baby's eerste boekje is een educatief boek ontworpen voor zowel baby's als peuters. Het beschikt over zachte pagina's die duurzaam en makkelijk schoon te maken zijn. Elke pagina heeft een leuke print die de aandacht van uw baby aantrekt. Er is zelfs een verrassingspagina in het badboekje die geluid maakt - alom leren en plezier hebben gegarandeerd in bad !
€7,79

Nuby : Badspeeltje Boot - 2Pack

Schip ahoy! Deze bootjes drijven en spuiten water, zo maken ze van iedere badtijd een leuke belevenis.
€12,99

Nuby : Drijvende Duikboot

Trek aan het touwtje en zie’m gaan! De kleine duikboot drijft en beweegt zich behendig over het wateroppervlak.
€13,00

Nuby : Drijvende Schildpad

Helemaal op z’n gemak drijft de schildpad van Nûby™ in het bad. Zo is hij steeds binnen handbereik van je kindje.
€13,25

Nuby : Octopus Badspeeltje

De Drijvende Inktvis van Nuby zorgt voor veel plezier in bad. De leuke paarse inktvis blijft drijven in het water en helpt bij de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie. De set bevat 3 ringen om rond de armen van de inktvis te gooien. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
€16,95

Nuby : Splash 'n Catch

De kleurrijke visset van Nûby™ daagt je kleintje uit om de vier inbegrepen badspeeltjes te vangen. Uren speelplezier in bad of in het zwembad verzekerd!
€12,99

Nuby : Squid the Squirter

Nuby's Squid Squirter is een ander leuk en interactief badtime-speeltje van Nûby. Je kind zal uitkijken naar badtijd om te spelen met Nûby's Squid Squirter. Dompel de tentakels gewoon onder water, trek de hendel terug totdat water de waterkamer vult, richt en spuit! Squid Squirter is zeker favoriet bij bad en zwembad.
€13,50

Nuby : Stapelbekertjes voor in bad

Nuby 5 stapelbare bekers. Speelplezier met de Nuby stapelbare bekertjes! Ideaal voor in bad of in het zwembad. Grote variëteit aan spelletjes mogelijk: bouwen, afbreken, stapelen, water overgieten en uit de bekers laten lopen via de gaatjes in de bodem.
€10,99

Nuby : Walvis Schepper - incl. Muurhanger

Geen wanorde meer in de badkamer, want Willie de Walvis lost het op ! Een golf van badspeeltjes verdwijnt in de mond van de walvis na het badderen. Superhandig om snel het badspeelgoed te verzamelen en te laten drogen. Het overtollige water loopt uit de buik van de walvis. Zowel peuters als ouders appreciëren dit handige item. Wally de Walvis wordt geleverd met een bevestigingshaak, zodat u de walvis veilig aan de muur kunt bevestigen.
€29,99

Skip*Hop : Dunck - Stacking Toys

Maak badtijd nog leuker met dit trendy setje van drie kleurrijke eendjes. De eendjes kunnen drijven en water gieten. Dunck heeft een dubbele taak, hij kan gebruikt worden als spoelbeker door mama en papa of hij houdt je baby bezig en gelukkig in badje.
€12,95

Skip*Hop : Zoo - Light-up Surfers

Uil en Bij zijn niet bang van water en trotseren met een grote lach de wildste golven in bad, op hun surfplank of op zichzelf. Ze fleuren – letterlijk - op wanneer ze met water in contact komen en geven van blijdschap licht. Dankzij deze vriendjes zal je kleintje uitermate genieten van het badmoment.
€15,95

Skip*Hop : Zoo - Pull & Go Submarine

Dit aapje is klaar om te ontdekken! Neem de onderwateravonturier mee voor een avontuur in bad. Trek aan het touwtje om de propeller op te winden en te activeren. Een leuke manier om oorzaak en gevolg aan teleren! Trek aan het touwtje om de propeller op te winden en te activeren. Stimuleert de motorische vaardigheden en leert drijven en zinken aan.
€14,95

Skip*Hop : Zoo - Rev-up Wave Rider

Leuke geluidjes in bad met dit speelse hondje! Plaats het speelgoed gewoon in water om leuke motoreffecten en vrolijk geblaf te horen. Woef woef… vroem vroem! Dit drijvende speelgoed maakt motorgeluiden en blaft wanneer het in contact komt met water. Speel met de hond alleen als drijvend vriendje.
€14,95

Skip*Hop : Zoo - Stack & Pour Buckets

Deze kleurrijke emmertjes zijn ideaal om de motorische vaardigheden te stimuleren, makkelijk te grijpen door kleine handjes zorgen voor eindeloze waterpret in bad. De kids kunnen de emmertjes vullen en het water laten weglopen door de drie verschillende sproei patronen onderaan in de emmertjes. Als badtijd voor bij is, kan je ze makkelijk stapelen en wegbergen.
€16,95

Sophie La Girafe : So Pure - Badspeeltje Sophie

Er kan geen water in het badspeeltje komen waardoor geen schimmel aan de binnenkant kan ontstaan. Door de ringvorm is het makkelijk vast te pakken en in te knijpen, zelfs door de kleinste handjes.
€16,95

Whirly Water Wheel

Door het water er bovenin in te gieten gaan de kraaltjes ratelen en draait het rad in de rondte. Ook leuk op het strand of in het zwembad. De Whirly Water Wheel is goed vast te houden door de kleinste kinderhandjes. Aangezien kleintjes niet veel nodig hebben in bad is dit leuke kleurrijke waterrad van Playgro voldoende en zullen ze zich lekker vermaken.
€6,99