Zoek
Filters
Blog Options

Filter by:

Clear All
Min: €0,00 Max: €70,00
0 70
Close

Shoesme

Welkom in de wereld van Shoesme baby- en kinderschoenen

Een wereld van loopcomfort, de perfecte pasvorm door het gebruik van Shoesme leesten, hoogwaardige materialen en hippe designs. Sinds de oprichting van Shoesme in 1999 is ons doel steeds de beste schoenen te maken voor de verschillende fases in de ontwikkeling van kinderen. Wij zijn ervan overtuigd dat kinderschoenen tot in detail afgestemd moeten zijn op de fase waarin een opgroeiend kind zich bevindt. Zo voorzien schoenen voor een baby die de eerste voorzichtige stapjes zet in andere behoeften, dan schoenen voor een kind dat al lopend, rennend en spelend de wereld aan het ontdekken is. Dit hebben wij vertaald naar unieke concepten voor baby's, dreumesen, peuters, kleuters, schoolkinderen en tieners.                

Shoesme Original 

Shoesme wil het beste voor kindervoeten. Dit zie je terug in ons logo dat op alle schoenen aanwezig is. De stevige vorm van de ellips staat voor de bescherming die Shoesme schoenen bieden aan kinderen. Kinderen worden gesymboliseerd door het poppetje in het midden, dat tegelijkertijd als schoentje kan worden gezien.

Nederlands ontwerp

Shoesme is een oer-Hollands merk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg. Alle ontwikkelingen zoals het tekenen van de schoenen en het bedenken van de concepten vinden plaats in eigen beheer.

Volledig handgemaakt

 Shoesme schoenen worden met de hand gemaakt. Wist je dat een gemiddelde schoen 180 handelingen ondergaat van de snijtafel waar het leer wordt gesneden tot aan de verpakkingstafel waar de schoenen nog eens grondig worden geborsteld, gereinigd  en gecontroleerd voordat ze de doos in gaan? 

Geproduceerd in Europa

Shoesme werkt binnen een coöperatie samen met Portugese (familie)schoenfabrieken. Een team van modellisten besteedt hier veel aandacht aan innovatie en ontwikkeling, om zo ieder seizoen weer een hoogwaardige en vernieuwende schoenencollectie neer te zetten. We maken voor iedere collectie gebruik van onze eigen leesten, zolen, contreforts en uitneembare binnenzolen waardoor de continuïteit, pasvorm en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Premium kwaliteit leer 

Shoesme schoenen zijn gemaakt van premium kwaliteit leer dat in Europa gelooid is. Hiermee voldoet het aan de strenge kwaliteitseisen en is het vrij van schadelijke stoffen. 

   

Vrij van kinderarbeid

Shoesme garandeert dat alle producten eerlijk en niet door kinderarbeid vervaardigd zijn. Shoesme is sponsor van War Child. Want niet alleen onze kinderen, maar álle kinderen hebben het recht om veilig, gezond en zorgeloos op te groeien.

Sorteren op
Tonen
Afbeeldingen van Shoesme : Babyschoen Roze Hartjes
Afbeeldingen van Shoesme : Halfhoge Babysneaker - Roze
Afbeeldingen van Shoesme : Halfhoge Babysneaker - Zilver
Afbeeldingen van Shoesme : Hoge Babysneaker - Cognac
Afbeeldingen van Shoesme : Hoge Babysneaker - Grijs
Afbeeldingen van Shoesme : Roze Metallic Babysneaker