Playgro

Playgro is een Australisch speelgoedmerk van baby- en peuterspeelgoed. Vaak heeft het speelgoed ook een educatief doel, zoals motoriek en algemene basiskennis. Er is Playgro speelgoed verkrijgbaar voor zowel binnens- als buitenshuis. De Playgro Dingly’s kunnen dankzij de haak gemakkelijk aan de kinderwagen bevestigd worden zodat ze nooit kwijt kunnen raken buitenshuis. Het Jungle Speelkleed is dan weer zeer geschikt om de baby te in de woonkamer te laten spelen.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Away we go - Activity Book

Dankzij de clip kan je dit zachte boekje makkelijk bevestigen aan je baby's wandelwagen of draagbare autostoeltje! Het Away We Go-boekje van Playgro heeft heel wat verrassingen in petto voor je kleine spruit: knisperingen, geluid, gekleurde afbeeldingen, labeltjes om te bijten. Kortom, onmisbaar tijdens geslaagde uitstapjes.
€9,99

Whirly Water Wheel

Door het water er bovenin in te gieten gaan de kraaltjes ratelen en draait het rad in de rondte. Ook leuk op het strand of in het zwembad. De Whirly Water Wheel is goed vast te houden door de kleinste kinderhandjes. Aangezien kleintjes niet veel nodig hebben in bad is dit leuke kleurrijke waterrad van Playgro voldoende en zullen ze zich lekker vermaken.
€6,99