Onni Care

WE TAKE CARE OF CARING

Onni Care is a novel way to monitor and track your child’s early development by combining state-of-the-art baby monitors with a practical Child Development Tracker service that parents and loved ones can access anytime from anywhere.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Onni Care : Onni Care Astro Babyfoon

De Onni Care Astro Babyfoon werkt met behulp van een app. In deze app kun je met behulp van de scherpe camera precies zien hoe je kindje slaapt. Buiten het zien van je kindje biedt de Onni baby app nog meer mogelijkheden. In deze app kun je namelijk heel gemakkelijk de tijdstippen van voedingen, slapen en verschonen noteren. Alle informatie in de app kan zichtbaar worden gemaakt voor andere gebruikers zodat opa en oma of de oppas ook de babyfoon kunnen gebruik en tijdstippen kunnen noteren. De Onni Care Astro Babyfoon is uitgevoerd met nachtzicht en een terugspreekfunctie om je kindje vanaf een afstand gerust te stellen.
€99,95

Onni Care : Onni Care Twinkle Babyfoon

De Onni Care Twinkle Babyfoon werkt met behulp van een app. In deze app kun je met behulp van de scherpe camera precies zien hoe je kindje slaapt. Buiten het zien van je kindje biedt de Onni baby app nog meer mogelijkheden. In deze app kun je namelijk heel gemakkelijk de tijdstippen van voedingen, slapen en verschonen noteren. Alle informatie in de app kan zichtbaar worden gemaakt voor andere gebruikers zodat opa en oma of de oppas ook de babyfoon kunnen gebruik en tijdstippen kunnen noteren. De Onni Care Twinkle Babyfoon heeft een bewegingssensor en geeft een melding wanneer je kindje wakker wordt. Bovendien is de babyfoon uitgevoerd met nachtzicht en een terugspreekfunctie om je kindje vanaf een afstand gerust te stellen.
€144,95