Schommeltjes

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Childhome : Rocking - My First Car - Grey

Deze hippe, grijze schommelauto brengt een stoere toets aan de speelkamer. Het is de perfecte manier om je kleintje al schommelend balans en coördinatie aan te leren. De auto heeft lange lopers die de kans op kantelen minimaliseert zodat uw kindje veilig kan schommelen.
€59,95

Childhome : Rocking - My First Car - Red

Deze hippe, rode schommelauto brengt een stoere toets aan de speelkamer. Het is de perfecte manier om je kleintje al schommelend balans en coördinatie aan te leren. De auto heeft lange lopers die de kans op kantelen minimaliseert zodat uw kind veilig kan schommelen.
€59,95

Childhome : Rocking Elephant Grey + Brace

Dit leuke schommelpaard in de vorm van een olifant is de perfecte eye-catcher voor uw kinderkamer. De beugel zorgt ervoor dat het kind niet van het schommelpaard kan vallen, zo kan het kind veilig schommelen. Veel plezier! Te gebruiken vanaf 12 maanden tot en met 3 jaar.
€64,95

Childhome : Schommel Scooter - Cream

Deze hippe creme-kleurige schommelscooter brengt een beetje Europese flair in de speelkamer. Het is de perfecte manier om je kleintje al schommelend balans en coördinatie aan te leren. De scooter heeft lange lopers die de kans op kantelen minimaliseert zodat uw kind veilig kan schommelen. Te gebruiken vanaf 2 jaar. OPGELET: Laat uw kind nooit alleen zonder toezicht.
€59,95

Childhome : Schommel Scooter - Mint Blauw/Zwart

De blauwe schommelscooter brengt een beetje Europese flair in de speelkamer. Het is de perfecte manier om je kleintje al schommelend balans en coördinatie aan te leren. De scooter heeft lange lopers die de kans op kantelen minimaliseert zodat uw kind veilig kan schommelen. Te gebruiken vanaf 2 jaar. OPGELET: Laat uw kind nooit alleen zonder toezicht.
€59,95

Childhome : Schommel Scooter - Pink/Zwart

De roze schommelscooter brengt een beetje Europese flair in de speelkamer. Het is de perfecte manier om je kleintje al schommelend balans en coördinatie aan te leren. De scooter heeft lange lopers die de kans op kantelen minimaliseert zodat uw kind veilig kan schommelen. Te gebruiken vanaf 2 jaar. OPGELET: Laat uw kind nooit alleen zonder toezicht.
€59,95

Done by Deer : Rocking Rhino

Nozo, the rocking rhino, takes you for a ride across the savannah. This beautiful rocking toy contains hours of play and the rocking motion develops kids- motor skills. The smooth feeling and great look of wood is underlined by the canvas seat.
€199,95

Kids Rocking Chair - wit

Dit prachtige wit schommelstoeltje voor kinderen is uiterst geschikt om je kindje te laten relaxen voor de televisie of al schommelend een boekje te laten lezen. Het schommelstoeltje is ook perfect te combineren met de schommelstoel voor volwassenen. Hoogte zitvlak: 26cm OPGELET: maximum gewicht 25kg - te gebruiken van 12 maanden tot 4 jaar.
€39,95

Schommelpaard met beugel - wit

Het schommelpaard van Childwood is een geweldige aanvulling op uw kinderkamer. Het hobbelpaard voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en heeft lange lopers die de kans op kantelen minimaliseert zodat uw kind veilig kan schommelen. Daarnaast heeft het schommelpaard een veiligheidskader dat uw kind beschermt tegen vallen. Het schommelpaard helpt je kind om stabiliteit en evenwicht te leren en is daarboven ook nog eens heel erg leuk voor de kleine uk! Vanaf 1 jaar te gebruiken. OPGELET: Laat uw kind nooit alleen zonder toezicht.
€64,95