Happy Horse

Happy Horse, dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het designteam van Happy Horse  steeds weer een andere snaar te raken.

Happy Horse tekent al ruim 50 jaar lang een collectie knuffels en bijpassende artikelen die steevast verleiden tot een glimlach of een grinnik. Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Happy Horse : Bear Bo Tuttle

Dit knuffeldoekje / tutteldoekje van Beer Bo is een echte aanrader! Hij houdt graag jouw speentje vast zodat deze altijd bij de hand is. Zo val je vast snel in slaap!
€13,95

Happy Horse : Big Mouse Mel

Knuffel Big Mouse Mel Sapphire van het merk Happy Horse is een trendy knuffel in de vorm van en muis. Deze knuffel is heerlijk zacht en heeft een guitige uitstraling. Voor veel kindjes een favoriet!
€22,95

Happy Horse : Blue Rabbit Richie Slippers - 0/3 M

Deze schattige slofjes van Konijn Richie zorgen voor lekker warme voetjes of zijn gewoon hip om te dragen! Wie wil deze konijntjes nou niet om zijn/haar voetjes?
€15,95

Happy Horse : Blue Richie-Mickey Pramtoy

Deze blauwe/witte wagenspanner van Konijn Richie en Aap Mickey zorgt voor extra plezier in de wandelwagen of autostoeltje! Het bevat een rammelaar, een knijpspeeltje en een knuffeltje met knispergeluidjes. Uw kindje grijpt vast graag naar deze nieuwe vriendjes!
€36,95

Happy Horse : Cow Clayton Tuttle

Koe Clayton is een vrolijk en zacht klein koetje met een hoge aaibaarheidsfactor. Neem dit knuffeldoekje overal mee naartoe en beleef samen de leukste avonturen. Clayton is er klaar voor om jou beste vriend te worden!
€14,95

Happy Horse : Donkey Dazzle Tuttle

Lekker slapen wordt een makkie met dit mooie en zachte knuffeldoekje van Ezeltje Dazzle.
€14,95

Happy Horse : Duck Dopy Tuttle

Dit lieve zachte knuffeldoekje Duck Dopy Tuttle is van het merk Happy Horse. Het knuffeldoekje heeft een lief eendenkopje en een heerlijk zacht knuffeldeel eraan. Met dit tuttle doekje kan uw kindje dus heerlijk knuffelen!
€13,95

Happy Horse : Duck Dulio Tuttle

Wie wordt er nu niet verliefd op Eend Dulio met zijn superzachte vleugels? Met dit zachte knuffeldoekje val je heerlijk in slaap.
€15,95

Happy Horse : Lamb Leco Tuttle

Zachte tuttle in de vorm van een lam met een gebreid accent.
€16,95

Happy Horse : Lamb Leo Tuttle

Dit lieve zachte knuffeldoekje Lamb Leo Tuttle is van het merk Happy Horse. Het knuffeldoekje heeft een lief lammetjeskopje en een heerlijk zacht knuffeldeel eraan. Met dit tuttle doekje kan uw kindje dus heerlijk knuffelen!
€14,95

Happy Horse : Lammy Mobile

Tel jij deze lieve kleine Lammy's? Schaapjes tellen betekent snel slapen! In twee van de Lammy's zit een rammelaar.
€59,95

Happy Horse : Mouse Mel Musical

Met het Happy Horse Mouse Mel Muziekdoosje kan je kindje lekker spelen en knuffelen! Ook kan je kindje lekker genieten van het leuke muziekje. Het muziekdoosje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt en is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant met behulp van een lus. Het muziekdoosje voldoet aan de Europese veiligheidseisen en is voorzien van het CE-keurmerk. Je kunt de muziekknuffel op 30 graden wassen in de wasmachine.
€27,95

Happy Horse : Mouse Moby Tuttle

Dit lieve zachte knuffeldoekje Mouse Moby Tuttle is van het merk Happy Horse. Het knuffeldoekje heeft een lief muizenkopje en een heerlijk zacht knuffeldeel eraan. Met dit tuttle doekje kan uw kindje dus heerlijk knuffelen!
€14,50

Happy Horse : Pink Rabbit Richie Slippers - 0/3 M

Deze schattige slofjes van Konijn Richie zorgen voor lekker warme voetjes of zijn gewoon hip om te dragen! Wie wil deze konijntjes nou niet om zijn/haar voetjes?
€15,95

Happy Horse : Pink Richie-Shaffy Pramtoy

Deze roze/witte wagenspanner van Konijn Richie en Schaap Shaffy zorgt voor extra plezier in de wandelwagen of autostoeltje! Het bevat een rammelaar, een knijpspeeltje en een knuffeltje met knispergeluidjes. Uw kindje grijpt vast graag naar deze nieuwe vriendjes!
€36,95

Happy Horse : Rabbit River Tuttle

Dit knuffeldoekje / tutteldoekje van Rabbit River is een echte aanrader! Hij houdt graag jouw speentje vast zodat deze altijd bij de hand is. Zo val je vast snel in slaap!
€14,95

Happy Horse : Rabbit Rocky Tuttle

Dit lieve zachte knuffeldoekje Rabbit Rocky Tuttle is van het merk Happy Horse. Het knuffeldoekje heeft een lief konijnenkopje en een heerlijk zacht knuffeldeel eraan. Met dit tuttle doekje kan uw kindje dus heerlijk knuffelen!
€14,50