Ergo Baby

Ergonomisch voor de baby, comfortabel voor de ouders

De Ergobaby draagzak (Ergobaby Carrier) en inbakerdoek (Ergobaby Swaddler) plaatsen de baby in de voor hun meest natuurlijke en ergonomische kikkerhouding. Ook voor de ouders zijn er alleen maar voordelen, met Ergobaby draag je namelijk je baby dicht bij je zonder hoofd-, nek-, schouder- of rugpijn. De Ergobaby producten werden erkend als een “heupgezonde” producten door het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie. En als "ruggezonde" producten door het Duitse AGR. Onze babydragers zijn comfortabel, ergonomisch, en veilig voor baby’s heupen.

Verschillende draagposities

Draag je baby op de buik, de heup of de rug dankzij de verschillende draagposities van de Ergobaby draagzakken. Met de Ergobaby draagzak 360 kan je baby zelfs mee zelf de wereld ontdekken!

 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Ergo Baby : 360 Baby Carrier - Black/Camel

De Ergobaby 4 posities draagzak 360° is de eerste draagzak van Ergobaby waarmee je je baby in vier ergonomische draagposities kan dragen: de vertrouwde buik-, heup- en rugpositie, maar ook naar buiten gericht op de buik. De Ergobaby 4 posities draagzak 360° heeft een diepe voorgevormde zitting die aanpasbaar is in de breedte. Daardoor is de draagzak in elk van de vier posities ergonomisch voor de heupen en ruggengraat van je baby. De ruggensteun kan voor een deel naar beneden worden gevouwen en het uv-werend kapje groeit mee met je baby. De tailleriem werd zo ontworpen dat hij op verschillende hoogtes kan worden gedragen, zodat je baby altijd hoog genoeg kan zitten om zijn hoofdje te kussen. De 360 Cool Air met ademende 3D Air Mesh voeringstof houdt uw baby het hele jaar door luchtig en licht, ideaal bij warmer weer of een actieve levensstijl. De Ergobaby 4 Posities 360 Babydrager werd erkend als een “heupgezond” product door het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie. En als "ruggezond" product door het Duits AGR. Onze babydragers zijn comfortabel, ergonomisch, en veilig voor baby’s heupen.
€159,90

Ergo Baby : Original 3P Baby Carrier - Natural Linnen

Deze 100% katoenen draagzak blijft de favoriet van veel mama’s en papa’s. De Ergobaby Original Babydrager werd erkend als een “heupgezond” product door het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie. En als "ruggezond" product door het Duits AGR. Onze babydragers zijn comfortabel, ergonomisch, en veilig voor baby’s heupen.
€129,90