Doudou et Compagnie

Het verhaal begint in 1999 geleden in de Val d'Oise, wanneer Alain Joly, gepassioneerd over de wereld van de vroege kinderjaren, zich een wereld van tedere en geruststellende dekbedden voorstelt. Omringd door mensen zoals ervaren en verleid door avontuur, is "Doudou et Compagnie" geboren. De droom begint.

De geboorte van de 1e Doudou
De dag dat Zora, stiliste van het merk, een klein hoofd van een konijn naait op het dekentje van haar pasgeboren baby brengt dit een kleine revolutie teweeg in de wereld van het knuffeldoekje! Het eerste knuffeldoekje is geboren, een referentie in de wereld van de vroege kinderjaren.

De grote kracht van Doudou et Compagnie is om te vertrouwen op de traditionele Franse knowhow, wereldwijd erkend voor zijn kwaliteit en innovatie. Elke creatie wordt voorgesteld en geprototypeerd op de site van Taverny, door ontwerpers en naaisters. Getalenteerd en gepassioneerd, stellen zij zich de knuffeldoekjes van morgen voor.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Doudou et Compagnie : Doudou Licorne Argent

Ik vind mijn Eenhoorn Doudou leuk. Zo zacht, helemaal wit, het is prachtig en magisch met zijn subtiele zilveren accenten. Gepresenteerd in een mooie geschenkverpakking, is het een ideaal magisch geschenk vanaf de geboorte.
€28,95

Doudou et Compagnie : Doudou Licorne Or

Ik vind mijn Eenhoorn Doudou leuk. Zo zacht, helemaal wit, het is prachtig en magisch met zijn subtiele gouden accenten. Gepresenteerd in een mooie geschenkverpakking, is het een ideaal magisch geschenk vanaf de geboorte.
€28,95

Doudou et Compagnie : Doudou Licorne Rose

Ik vind mijn Eenhoorn Doudou leuk. Zo zacht, helemaal wit, het is prachtig en magisch met zijn subtiele roze accenten. Gepresenteerd in een mooie geschenkverpakking, is het een ideaal magisch geschenk vanaf de geboorte.
€28,95

Doudou et Compagnie : Hochet avec Doudou - Lucie la Licorne

Een lieve, schattige rammelaar met doudou 'Lucie de Eenhoorn'. Ze zal je baby's nachten begeleiden vanaf de geboorte.
€22,95

Doudou et Compagnie : Muziekdoos - Lucie la Licorne

Een mooie éénhoorn-muziekdoos om de ogen van alle kleine prinsessen te laten glanzen en zoete dromen te laten schitteren. Gemaakt in zeer zachte, witte en roze materialen, ze is schattig met haar vleugjes glitter goud. Origineel, verfijnd en meisjesachtig dient deze muziekdoos zich aan om de baby te sussen en naar het land van dromen te begeleiden. Gepresenteerd in een transparante doos, het is het ideale geschenk vanaf de geboorte.
€34,95