Bambam

BAMBAM biedt de mooiste gifts voor baby's van 0 tot 1 jaar. Het merk BAMBAM staat al twintig jaar lang voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. BAMBAM is vertrouwd en vernieuwend tegelijk; van hoogwaardige kwaliteit en tegelijkertijd verrassend betaalbaar. Het merk BAMBAM is niet voor niets herkenbaar aan het kroontje. Mode en stijl vormen de grondgedachte voor het concept. Er wordt gedacht vanuit de behoefte van ouders met een persoonlijke, eigentijdse lifestyle.

In het BAMBAM concept staan basic chic, comfort, luxe en verwennerij centraal. Dat is terug te zien in de Bambam producten. Klassiekers zijn de transparante fopspeen en bijtring. Deze zijn vervaardigd met de gedachte dat een baby zo mooi is om naar te kijken, dat het zonde zou zijn die schoonheid achter ondoorzichtig plastic te verstoppen. De Doptone luistertoeter is al lang niet meer uit de collectie weg te denken; menig aanstaande vader heeft met dit eenvoudige en elegant gevormde instrument het oor te luisteren gelegd bij zijn ongeboren kind. Een echte must-have is het BAMBAM mutsje, dat past als het vlies om een bloemknop in de vroege lente. Het heeft een twist gekregen in de vorm van oneliners als Bad hairday of Before you ask I am a Girl.

BAMBAM spreidt de vleugels. BAMBAM is een Nederlands merk met internationale allure. BAMBAM is te koop in gerenommeerde winkels met een eigen stijl, waaronder alle vestigingen van de Bijenkorf. BAMBAM exporteert oa naar Frankrijk, Australië, Japan, België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Griekenland, Noorwegen, Spanje en Zweden.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Bambam : Hairlockbox - Silver Plated

Super schattig zilver doosje voor het eerste haarlockje van je kindje in te bewaren. Leuk om als kraamcadeau te geven! Leuk om te combineren met onze andere producten van Bambam.
€24,95

Bambam : Musical Duch Carroussel

Een houten muziek carrousel van het merk BamBam is leuk voor op de babykamer. Zodra je de carrousel opdraait gaan de eendjes ronddraaien en komt er rustgevend muziekje uit!
€26,95

Bambam : Pacifier Clip Wood Crown

Bambam spenenketting 'kroon' voor een jongen of een meisje. Gemaakt van hout. Met een stevig clip.
€11,95

Bambam : Pure Natural Rubber Teether

A beautiful teether in the shape of a ducky. Its shape and surface help to sooth the pain during baby teething. The teether can be washed in the water max. 80°C.
€10,95

Bambam : Snowglobe Cradle

Prachtige snowglobe met muziek van het merk Bambam voor je kind. Leuk als accessoire voor op de kamer van je kind. In de snowglobe zit een wiegje wat je kind prachtig vind.
€37,95

Bambam : Suction Bowl

Kommetje van melamine met zuignap, zodat je kindje zijn bordje niet van tafel kan gooien.
€12,95

Bambam : Toothbox - Silver Plated

Super schattig zilver doosje voor de melktandjes van je kindje in te bewaren. Leuk om als kraamcadeau te geven! Leuk om te combineren met onze andere producten van Bambam.
€24,95

Bambam : Wobbly Stacker

De BamBam Womble Stacker is een wiebelende ringpiramide. Dit geeft voor kinderen vanaf 12 maanden oud een grote uitdaging. De ringen van de speelgoedtoren kunnen er afgehaald worden en er vervolgens weer opgestapeld worden. Omdat de toren niet stevig staat, maakt dat het stapelen niet eenvoudig. De speelgoedtoren is gemaakt van hout en is voorzien van 4 ringen. Het speelgoed bevorderd de motorische ontwikkeling.
€19,95

Bambam : Wooden Crown Rattle

Houten rammelaar in de vorm van een kroon. Hoogte 9 cm.
€10,95

Bambam : Wooden Duck Rattle

Houten rammelaar in de vorm van een eend. Hoogte 9 cm.
€10,95