Apparaten

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Avent : Steamer/Blender + 5 Potjes en Lepel

Win kostbare tijd in de keuken dankzij deze stoomkoker mixer van Philips AVENT. Je kleine schat zal overgelukkig zijn met deze extra moment met jou! De stoomkoker-mixer SCF870/21 van Philips AVENT heeft een kom van 800 ml waar je makkelijk vlees, vis, fruit of groenten voor je baby in bereidt. Vervolgens gebruik je dezelfde kom om je baby's maaltijd te mixen: simpel en snel! Bovendien is het mandje doorzichtig, zodat je alles goed in de gaten kan houden. Bij het toestel zijn ook 5 bewaarpotjes van Philips AVENT, een spatel en een receptenboekje inbegrepen.
€125,00

Avent : Sterilisator Microgolf - NEW

Het lichte en compacte ontwerp van de Philips Avent SCF281/02 magnetronstoomsterilisator maakt dit apparaat ideaal voor gebruik binnens- en buitenshuis. Zolang het deksel niet wordt verwijderd, blijft de inhoud tot 24 uur steriel. Past in de meeste magnetrons.Ideaal voor op reis. Past in de meeste magnetrons. De Philips AVENT-magnetronsterilisator is geschikt voor de meeste magnetrons die momenteel verkrijgbaar zijn. Dankzij de geringe afmetingen is deze sterilisator ideaal voor op reis, zodat je altijd een steriele fles bij je hebt tijdens een korte overnachting of op vakantie in het buitenland. Ook ideaal als extra sterilisator voor bij opa en oma.
€32,95

Infantino : Squeeze Station

Make and store your own convenient food pouches with the Infantino Squeeze Station. It's quick and easy. Just pour in the purée and press down to fill. Perfect for homemade baby food and smoothies as well as store-bought apple sauce, yogurt and purées. Enjoy now or store in the refrigerator or freezer for later. The non-skid base stays secure on your counter and the soft press ensures a stable grip. Plus, the station is dishwasher safe, so clean up is a snap. Includes 10 Squeeze Pouches™ and is compatible with any pouch in The Fresh Squeezed® system. BPA, PVC and phthalate free.
€34,00

Nuby : Electric Single Bottelwarmer/Sterilizer

Deluxe 2 in 1 elektrische flessenwarmer en sterilisator Eenvoudig, veilig en uiterst nauwkeurig programmeerbaar om melk of babyvoeding op te warmen Deze luxe-uitvoering van de 2-in-1 elektrische flessenwarmer en sterilisator biedt de mogelijkheid verschillende instellingen te kiezen zodat uw baby's maaltijd altijd de perfecte temperatuur heeft, of het nu oorspronkelijk bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur was. Hoe lang de voeding moet verwarmd worden, wordt automatisch berekend. U stelt de hoeveelheid voedsel, het soort en de starttemperatuur in aan de hand van eenvoudige symbolen. De elektrische flessenwarmer doet de rest. Bovendien steriliseert u met dit apparaat de flessen, spenen en fopspenen in een handomdraai!
€56,95

Suavinex : Microgolf Sterilisator

Nadat je je flessen grondig hebt schoongemaakt met een flessenborstel, is het belangrijk om ze te steriliseren. Zo dood je alle bacterieën! In deze magnetron sterilisator van Suavinex gaat dat supersnel. Voor een magnetron 1100-1500 W ben je klaar in 4 minuten, voor een magnetron 850-1100W duurt het 5 minuten. Voor gebruik voeg je 200 ml water toe. In de sterilisator passen tot 5 flessen van verschillende grootte, hun spenen en accessoires en enkele fopspenen. De sterilisator is zo ontwerpen dat de waterdamp overal circuleert. Een geïntegreerde steun zorgt ervoor dat de flessen zowel langs binnen als buiten perfect steriel zijn. Zoals alle producten van Suavinex is de sterilisator BPA-vrij.
€24,99