Angelcare

Ons gamma producten van het merk Angelcare

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Angelcare : AC1320 - Video en Geluidsmonitor

Met de Angelcare AC1320 beeldbabyfoon behoud je de sterke band tussen jou en je kleintje. In de engelvormige babyunit is een camera geplaatst waardoor je jouw baby niet alleen hoort, maar ook ziet. Via het beeldscherm blijf je op de hoogte van de gebeurtenissen in de babykamer. Je zoomt in voor een gedetailleerd beeld van je kleintje. Dankzij de VOX-functie springt de babyfoon alleen aan wanneer er geluid gemaakt wordt. Stel je baby gerust met het nachtlampje op de babyunit. Deze geeft mooi, zacht licht waardoor je kleintje zo weer in slaap valt.
€236,00

Angelcare : Luieremmer Deluxe met voetpedaal

De luieremmer van Angelcare heeft een dubbele bescherming en is uitermate geschikt om bevuilde luiers op een eenvoudige en hygiƫnische manier geurloos op te bergen. Dankzij de ontwikkeling van Drop&Seal, Double-Lock en Air-Seal technologie blokkeert deze luieremmer onprettige geurtjes. Het deksel opent met een druk op het pedaal en zorgt dat je steeds je beide handen vrij hebt. Het eenvoudige systeem houdt de kamer vrij van vervelende geurtjes.
€38,20

Angelcare : Navelcassette Luieremmer

De meeste luieremmers ruiken vaak doordat de geur door de folie van de navulcassettes heen dringt. De Angelcare Deluxe is volkomen geurloos dankzij de meerlagen gepatenteerde folie en heeft minder folieverbruik dan andere luiersystemen, omdat de Angelcare Deluxe zonder draaibeweging werkt.
€7,90