Minichair - Pastel Pink

€32,50
2 Op voorraad
Specificaties Gewicht : 0.185 kg Afmetingen : 10.5 × 2.9 × 29 cm Doelgroep : 6+ mnd Materiaal : 100% katoen of polyester Instructie met veiligheidsadviezen - zie website Minimonkey
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

De Mini Chair is een handig ‘tuigje’ waarmee je iedere stoel in 1 minuut kan omtoveren tot een kinderzitje. Handig voor onderweg. Stop hem standaard in je luiertas en je kan je kind overal makkelijk aan tafel laten spelen of te eten geven. Naast gebruik op de gekste type stoelen zijn wij de Mini Chair ook tegen gekomen op een boodschappenkar, in een slee, in het vliegtuig, op de camping, met een spreidbroek, in een rolstoel en zelfs op een rollator!

Stel de Mini Chair goed in

Trek de horizontale gewatteerde banden goed aan en laat ze net onder de oksel van je kind lopen voor de beste steun. Ook is het belangrijk dat je de band die over de rug van de leuning loopt, strak aan trekt. Hierdoor zorg je ervoor dat de Mini Chair strakker tussen de beentjes door loopt, wat meer steun geeft. Een wat kleinere baby kan je hiermee ook rechtop trekken en voorkomen dat de baby onderuit zakt.

Als je de minichair op een ‘grote mensen stoel‘ gebruikt en je kind komt niet boven de tafel uit, verhoog de stoel dan door een groot kussen of een tas op de stoel te leggen.