Cocoon Swaddle Bag - Sage - 0/3 Maand - 1.0 Tog

€48,00
1 Op voorraad
De 1.0 TOG is perfect om een kind 's nachts warm te houden in kamers van 21- 24°C - Ademende natuurlijke vezels - super rekbaar - Belvormige onderkant - Om te bouwen tot slaapzak - Tweewegrits - gecertificeerd niet-giftig - Geen dekens nodig
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

De ergoCocoon is een makkelijke inbaker-slaapzak van biologisch katoen. Door de natuurlijke rek in de stof kan de baby zich vrij bewegen, maar zich toch veilig en geborgen voelen omdat de stof wel om het lijfje aansluit. Dankzij de rits is het inbakeren in een mum van tijd gepiept. Bovendien ook makkelijk om snel luiers te verschonen zonder te ‘ontbakeren’.

De ergoCocoon is voorzien van drukknoopjes bij de armopeningen. Hierdoor kun je zelf kiezen of je het gewoon als slaapzakje of als inbakerslaapzakje gebruikt – simpelweg wel of niet de armpjes eruit laten! Door dit systeem kun je ook heel eenvoudig het inbakeren afbouwen en kan de baby na het inbakeren gewoon in zijn vertrouwde zakje blijven slapen. Dat ondersteunt de geborgenheid en een goed slaapgedrag. Voor elk seizoen en voor elke (kamer)temperatuur bestaat er een ideale ergoCocoon!