Caterpillar And Educational Beads - 8 Pcs

€17,50
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen

In bad gaan was nog nooit zo leuk. Lekker spetteren, spatteren en plezier maken. Met deze lalaboom rups beleven kinderen veel speelplezier tijdens badtijd. Jouw kindje kan de verschillende kralen in en uit elkaar halen of gebruiken als kopjes. Het hoofdje van de rups kan gebruikt worden om ermee te spuiten.

Deze rups is samengesteld uit educatieve kralen en werkt volgens het Montessori principe. Bevordert de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht, sensorische ontwikkeling en creativiteit. Met de meegeleverde rijgnaald wordt een extra dimensie gecreëerd.

Badspeelgoed: rups en educatieve kralen. 8 onderdelen. Geschikt voor kinderen van 10 maanden tot 3 jaar. Je kind kan de kralen en al het andere Lalaboom speelgoed met elkaar verbinden voor oneindige speelmogelijkheden. De Lalaboom kralen zijn vaatwasserbestendig.

Hoe werkt Lalaboom in 5 stappen...poppen, draaien, mixen, duwen en rijgen. Door de grote van de kralen zijn ze makkelijk vast te houden. Door de kleuren worden kinderen uitgenodigd om er mee te spelen. Door de variatie in vormen en kleuren ontstaan de mooiste kunst/bouwwerkjes. Elke keer kan je weer een nieuwe creatie maken. 

Lalaboom kralen bevorderen de motoriek, de fantasie, het visueel vermogen, een goede oog-hand coödinatie. Lalaboom voldoet aan de belangrijkste principes van de Montessorimethode. Het speelgoed nodigt kinderen uit om in hun eigen tempo te leren. Door te spelen en proberen worden ze aangemoedigd om hun zintuigen en capaciteiten verder te verkennen. Geschikt voor kinderen van 10 maanden tot 3 jaar.